reklama

Roztopený bielkový krem


reklama

Ahojte,

nevidela som nikde, že by bola diskusia o tom, že sa roztopil bielkový krem. Ide o to, že som robila šľahaný bielkový krém s cukrovým sirupom. Dala som 3 bielka a sirup bol 180g cukor * 60 ml vody. Keď som krém spravila všetko bolo v poriadku, možno bol trochu riedši ako som čakala ale tortu som pekne celu ozdobila. Robila som take stromčeky. Kym som mala tortu doma nebol žiaden problém, dost dlho som ju mala aj v kuchyni a nic sa netopilo. Avsak ked som tortu odovzdala tak mi pani napisala že ked na dalsi den vybralu tortu do izby, kde bolo asi 23 stupňov, tak v priebehu 10 min. sa im stromceky zacali uplne topiť az sa roztopila aj cokolada pod nimi (ganache 1:1). Pričom keď som ju mala doma tak ten bielkový krem mi aj trosku stuhol, bol taky pevnejší na dotyk. Neviete mi poradiť kde som spravila chybu?

Ďakujem vam za kazdu odpoved:)


reklama


reklama

A jak dlouho jsi sníh šlehala? Byly tam špice? Že roztopil čokoládu, mi to připadá, že byl málo vyšlehaný, krátkou dobu. Jak píšeš=řídký.

no robili sa špice ale pena nebola tala husta ako som zvykla vidieť na videach. šľahala som ju nejakych 7 min. toto ma napadlo hned ze som to kratko slahala. len zaujimave je ze doma mi to pekne aj stuhlo v chladnicke a u nich sa to roztopilo
reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama