reklama

Mascarpone + ovocný puding


reklama

Ahojte , chcela by som jahodovy krem ( Z kompótovej šťavy uvariť puding + plus kúsky jahôd ) A zaslahat to do mascarpone , keďže nechcú maslovu plnku , tak sa chcem opýtať či už niektorA Z vás robila takýto krém mascarpone s ovocným pudingom . Za rady vám krásne Ďakujem :)


reklama


reklama

Ahoj.... ja osobne by som tam puding nedávala.... ja skoro stále robím krém s mascarpone a k nemu pridávam len čisto ovocie... tak vynikne chuť aj ovocia aj mascarpone.... poprípade rozpuč čisto jahody, zašľahaj k mascarpone a pri plnení ešte naukladaj kúsky jahôd :) 

Vdaka za tip, no chcem to robit z kompotu kedže cerstve kupovane jahody su pre mna hoc co len nie jahody :D a kompotove su moc mokre takze nechcem ich len tak dat do kremu , preto chcem puding.

ja robievam mascarpone práve s kompótom a šťavou z kompótu, ale pridávam šlahačku a kyslú smotanu (nemusí byť) + jahodový stužovač z cukrárskych potrieb. Je to veľmi chutné, ak chceš recept je v najnovšom čísle časopisu pri mojej tortičke. Ak budeš chcieť bližšie niečo vysvetliť napíš mi.

 

zinka16, Pi, 06. 10. 2017 - 14:43

Ja občas kombinujem puding s mascarpone, keď si to niekto tak želá. Jahodový krém z kompótu robím bežne, je veľmi chutný - rozmixujem, doplním ak treba do 500 ml vodou, pridám 2x jahodový puding, uvarím a do vychladnutého vmiešam maslo alebo mascarpone. Krém s mascarpone ale nedrží tak dobre, tak buď musí ísť v tenšej vrstve, alebo možno pridať stužovač, ako radí babina 555. 

maslový viem ze tak mozem, ale teda maslo nechceli tak ma napadlo mascarpone zmiesat s  pudingom ale kedže som to este takto nerobila tak práve preto, ze neviem aký ten krem potom je, tak sa pre istotu radim, a teda ked neni tak pevný ako maslový,tam ma napadlo pridat ole puding namiesto stuzovaca 

 

Mne tu baby nedávno poradili mascarpone +rastlinna šľahačka+ jahodovy lekár môžem odporučiť je výborný

No tak toto inak aj mna napadlo namiesto toho pudingu len ochutit lekvarom, vdaka 

ja som robila včera tak, že som dala dva krát mascarpone krém, pod ním pomarančový džem a v strede torty (bola prekrojená tri krát) bol puding z pomarančového džusu+pomarančová šťava, trocha cukru, Zlatý klas a kúsky pomarančov. Myslím, že tak isto by to išlo aj s jahodami, alebo iným ovocím. Nech sa darí.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama