reklama

Zrkadlová poleva (mirror glaze) a zamatová čokoláda

Pridal/a LiViera dňa 04. 04. 2017 - 15:46
Zrkadlová poleva (mirror glaze) a zamatová čokoláda , návod, Videopostupy pre začiatočníkov, LiViera

reklama

Videopostup na prípravu zrkadlovej polevy - mirror glaze a zamatovej čokolády.

 


Zrkadlová poleva (mirror glaze) a zamatová čokoláda , návod, Videopostupy pre začiatočníkov, LiViera, 1

Zrkadlová poleva (mirror glaze) a zamatová čokoláda , návod, Videopostupy pre začiatočníkov, LiViera

Zrkadlová poleva (mirror glaze) a zamatová čokoláda , návod, Videopostupy pre začiatočníkov


reklama


reklama

Komentáre

luhli, Ut, 04. 04. 2017 - 19:17

Si veľmi šikovná! Je to fantastické a si veľmi milá, že sa s nami vždy so svojimi skúsenosťami podelis. Ďakujem. ÁnoKvietok

verus, Ut, 04. 04. 2017 - 19:38

Vierka, nádhernááááááááááááááá prácaÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoSrdceSrdceTlieskam

Vierka, ďakujem, že si sa podelilaTlieskam... krásne tortičkyTorta, prekrásne zdobenie Ánoa ako bonus - máš veľmi príjemný hlasÚsmev.

Jitapa, St, 05. 04. 2017 - 12:22

nádheraÁnoÁnoÁnoÁnoÁno....jsi zlatá,že se s námi takto dělíšSrdceSrdceSrdceSrdceSrdceVěrko,prosím tě,to políváš  na dort  pomazaný máslovým krémem nebo může být i  pomazaný šlehačkou?Díky

ZuzkaV, St, 05. 04. 2017 - 13:02

Super, Vierka, si šikulka. Tie tortičky to bol len tvaroh, resp. nejaký krém? Žiadne cesto?

Dobrý deň. Mohla by som vás poprosiť o recept na to srdiecko? Rada by som to vyskúšala....som samouk tak hadam to dam....
anip, St, 05. 04. 2017 - 21:32

Vierka, nádherná práca, veľmi pekne ďakujem, že si sa podelila. To srdiečko je krásne oblé, v čom ho pečieš /ak to nie je tajomstvo??????????/.ÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokSrdce

LiViera, Št, 06. 04. 2017 - 00:00

Srdce dievčatáSrdce , srdečná vďaka Úsmev 

tortičky boli z tvarohovej peny ...recept je aj na tejto stránke, alebo na mojom webe (adresa je v mojom profile) Úsmevmôže byť aj maslový krém a aj šľahačka so želatínou(pozrite moje semifreda)  , ale mierne  namrazená ...na spodnej časti bol aj korpus ponorený do tej tvarohovej peny Úsmev 

Kadanka, Št, 06. 04. 2017 - 07:06

Vierka máš neskutočne príjemný hlas, krásne spracovanie, veľmi pekne ďakujem že si sa podelila s nami , palec hore, nech sa ti darí...TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamBozkávam

heja, Št, 06. 04. 2017 - 21:55

Vierka veľmi si mi pomohla.zajtra idem robiť tortu pre nevestu a prvý krát by som chcela urobiť túto polevu.Ja som amatérka ,pečiem iba pre vnúčatká tam sa nepozerá aká je ale ako chutí.Mam iba problém neviem či sa mám do toho pustiť nemám potrav.teplomer.Ale ty máš krásnu prácu .

LiViera, So, 25. 08. 2018 - 23:11

Srdce čokoladka9Srdce adresu Webu, kde  si môžeš pozrieť recept, nájdeš v mojom profile Úsmev

SrdcehejaSrdceteplomer nepotrebuješ, lebo ja som ho vlastne použila na to, aby som ukázala , že predpísaná teplota 35°C,  alebo možno mojich 29 °C ,nemusí byť pre každú tortičku tá správna ...veľmi záleží na teplote tortičky a od tejto  sa odvíja aj teplota polevyÚsmev

Srdce Monika1310 Srdce pôvodne som omylom  túto odpoveď adresovala Tebe, prosím prepáč mi  , že som si to vlastne všimla až teraz Hambím sa

srdečná vďaka za odpustenie a aj za Tvoj krásny komentík SrdceÚsmev

SrdcedievčatáSrdce veľmi pekne ďakujem za váš záujem o moju prácu a krásne slová uznania Bozkávam

bezana, Pi, 07. 04. 2017 - 17:34

Vierka, ty si proste cukrársky umelec Úsmev. Fantastický postup, fantasticky zrozumiteľný, fantastické tortičky ÁnoÁnoÁnoSrdceSrdceSrdceObjímam, už to len vyskúšať Hambím sa. Hádam naberiem odvahu a skúsim to podľa toho tvojho fotopostupu. Veľmi pekne ďakujeme SrdceSrdceSrdceObjímam

anasul, Pi, 14. 04. 2017 - 00:21

Vierka ,srdečne Ti ďakujem,že sa podelíš  s Tvojimi skúsenosťami a krásne to tu aj predvedieš,si dobrý anjel ,uvidím či sa odhodlám k tomu,no bojím sa,že to nebude vyzerať takto krásne...Smútok TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁno

LiViera, Ne, 30. 04. 2017 - 15:06

Srdce Anka Srdce čítam Tvoje nádherne hrejivé slová a premýšľam či si ich zaslúžim Úsmev ...veď aj ja sa veľmi rada necháp podučiť a inšpirovať Tvojou nádhernou prácouÁno ...tortičky , aj náročnejšie ako je táto ,vieš krásne vypracovať Áno a  preto som presvedčená, že urobiť zrkadlovú polevu bude pre Teba hračkouÚsmev

Srdečná vďaka  BozkávamKvietok

LiViera, Ne, 30. 04. 2017 - 15:11

Srdce dievčatá Srdce veľmi pekne ďakujem za milé slová a záujem o moju prácu Úsmev

dana kolbasova... kondenzované  mlieko bolo sladené , ale môže sa použiť aj nesladené  Úsmev

 

Dobry deň poviedka ja ten recept na ten tvarohový krém nejak neviem nájsť,( ja som tortičky už skúšala XY krát no asi som nie zrucna gazdiná , zakaždým niečo sa mi pokazilo.na august by som to chcela ale zvládnuť manžel má 40-tku a syn2 roky , a chcem im spraviť malé tortičky e ptekvapenie.da sa aj nejak s vami spojiť? Na písanie mam popravde máličko času , keďže spúšť zaberá 99,9percenta z môjho dna.dakujem vám za odpoved.
Dobrý deň ja som skúšal polevu ,ale keď mi chladla tak sa mi zhrčkala viete mi poradiť. Viete mi poradiť?
LiViera, Po, 12. 02. 2018 - 19:00

Martin,

mne sa to ešte nestalo, ale je možné, že čokoláda (ak boli veľké kusy ) sa dobre nerozpustila.   Preto sa môže hotová hmota ešte krátko vyšľahať ponorným- tyčovým mixérom a preliať cez husté sítko. Ja používam čokoládu Callebaut. Je z drobných kúskov, má vysoký obsah kakaového masla , rozpúšťa sa veľmi rýchlo a netreba ju šľahať.

Ďakujem za záujem a nech sa daríÚsmev

andreao, Ne, 18. 03. 2018 - 18:32

Ste neskutočne šikovná a hovoríte si amatérka???????? Všetky vaše úžasné sladké diela sú hotové umelecké práce. A navyše vaša skromnosť, ktorú si vysoko vážim, lebo sa dokážete podeliť s postupom a poradíte. ÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁno Fantázia!!!!!!!!!!

 

Dobrý deň. Takto pripravená torta je v podstate zamrazená..ako sa dá uskladniť do druhého dňa?.

Dobrý večer...chcela by som vedieť, či hotová torta so zrkadlovou polevou a aj s dozdobením...môže byť uskladnená v chladničke, prípadne v chladnejšej špajzy do druhého dňa

....či sa neznehodnotí....či je lepšie ju poliať a ozdobiť v ten deň- tesne pred odchodom na návštevu/na oslavu ku gratulantovi/...

 

 

LiViera, St, 09. 01. 2019 - 00:34

 SrdceEvička,Srdce pokiaľ sa torta ozdobí ovocím,  alebo čokoládovými ozdobami tak vydrží dlho ( moja skúsenosť 5 dní) , fondán a karamel neodporúčam, na torte sa roztopia ...skúsila som karamelové ozdoby a do druhého dňa z nich bola voda...dúfam, že už som správne pochopila otázku, ak nie, tak sa ospravedlňujem a možno do tretice...nech sa darí  Úsmev

 

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama