reklama

"Raffaello" krem z bielej cokolady

Pridal/a Konditorin dňa 15. 03. 2016 - 14:16 - Recepty Konditorin
"Raffaello" krem z bielej cokolady, Recepty na krémy, Konditorin

reklama

Jednoduchy "Raffaello" krem

Ingrediencie
750 millilitrov šľahačková smotana 36%
450 gramov biela čokoláda
8 polievkové lyžice kokos
4 polievkové lyžice mandľové lupienky
Postup

750 ml slahacky a 450 g bielej cokolady dame do hrnca a varime kym sa nam cokolada celkom rozpusti. Ja to nechavam vzdy zovriet a odstavim. 

Uvareny, horuci krem si rozdelim do dvoch misiek: 2/3 a 1/3. Do 2/3 pridame 8PL struhaneho kokosu a do 1/3 pridame 4PL hoblovanych mandli.

Nechame vychladnut a potom vlozime na par hodin do chladnicky - najlepsie cez noc. /Kto planuje s kremom tortu aj potierat, treba pridat este 250ml slahacky, 150g bielej cokolady, 2PL struhaneho kokosu a 2PL hoblovanych mandli./

Plnenie: rucnym slahacom si vyslahame oba kremy. Prvy korpus natrieme kokosovym kremom, polozime nan druhy korpus a ten natrieme mandlovym kremom a treti korpus opät kokosovym. Naplnenu torticku dame na par hodin do chladnicky. 

Doplňujúce poznámky

pouzivam vzdy 36% zivocisnu slahacku a bielu cokoladu znacky Manner Kuvertüte aus weißer Schokolade, Karina alebo Moser Roth

Celkový čas
0 minút
Čas prípravy
0 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
Priemer 4 (2 hlasov)

Ďalšie recepty


reklama


reklama

zlevka, St, 16. 03. 2016 - 07:00

Ďakujem!!! Jedla som v cukrárni zákusok plnený takýmto krémom a bol vynikajúci, na veľkú noc vyskúšam, ešte raz vďakaÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁno

Dá sa bežne kúpiť prosím takáto šľahačka v obchode.. a pod akou značkou?? Ďakujem..

 

Ja zijem v Rakusku, tu ju bezne vsade dostat s 36% tuku. Na Slovensku neviem. Smútok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama