Popis
Svieži zákusok ;)

Zhrnutie
Výnos | |
---|---|
Zdroj | Moja fantázia |
Čas prípravy | |
Čas varenia / pečenia | |
Celkový čas |
Ingrediencie
krém | ||
500 | millilitrov | mlieko |
2 | balíky | vanilínového cukru |
2 | balíky | zlatý klas |
500 | gramov | maslo |
200 | gramov | praskový cukor |
250 | gramov | mascarpone |
Inštrukcie
Korpusy:
2 klasické piškoty, každáý z 5 vajec, ake ste zvyknuté robit,. s pridaním ružové potravinárskeho farbiva,
4 až 5 balíčkov Marína keksíky,alebo BB kekse.
malinový lekvár.
Krém:
500 ml mlieka, 2 vanilky, 2 zl.klasy,uvaríme puding. 500gr masla vyšlaháme s 200gr pr.cukru primiešame vychladnutý puding. Ked je krém vyšlahaný pomaličky lopatkou primiešame 250 gr Mascarpone,len jemne premiešame nešlahat.
Postup:
Ružovú piškotu natreme lekvárom, poukladáme keksíky na keksíky natrieme polovicu krému,na krém jemne rozložíme ovocie mrazené /čerstve /ake máte po ruke, ktoré, ale najskor zasypeme praš.cukrom asi 3 až 4 pl. aby bolo sladké. Na ovocie znovu zvyšný krém. Zakryť druhou ružovou piškotov. Túto piškotu trochu navlhčit malinovým sirupom.
Na vrch:
Pol litra až 7 dcl rastlinnej šlahačky -/záleží akí ho chcete mat vysoký/ tu je 7 dcl, vyšlahať a pridat do šlahačky malinový https://www.lianasro.sk/zelatina-a-stuzovac-2v1-jahoda…/1277 v tomto prípade 2 kusy na vrch postrúhať čokoládu. DOBRU CHUT!!!

Recepty:
Základné ingrediencie:
- Ak chcete komentovať, prihláste sa alebo zaregistrujte
Exportovať do:- Vytlačiť
- prečítané 31370x
Komentáre
ten vypada strašne dobre




Prosim Vas, aký je rozdiel medzi šlľhačkou a "rastlinnou šlahačkou"? Naša normalna 30-40% šľahačka je aká?
Ten stužovač, čo sa tu uvádza sa dá použiť aj do normálnej šľahačky????
Ďakujem za radu..
úžasnééééééééééééééé














