reklama

Čo vás čaká vo vianočnom čísle časopisu Torty od mamy

Pridal/a Kamila dňa 24. 11. 2015 - 09:11

reklama

Blížia sa najkrajšie sviatky v roku, a preto sme prichystali ďalšie číslo vášho obľúbeného časopisu s vianočnou témou. Prinášame nápady pre tých, ktorí majú radi zmenu a držia krok s dobou. Nebojte sa experimentovať, fantázii sa medze nekladú. Tradičná vianočná farebnosť - zelená, červená, či lesk striebornej a zlatej – je už tu!

Čo nájdete vo vianočnom čísle Torty od mamy

 Talianske štúdio tortového dizajnu La Belle Aurore sa s nami podelilo o svoju sladkú tvorbu, jeho cukrári nám prezradili čosi o ich štýle a technikách zdobenia.

Spomínate, nebolo to tak dávno, na spoločnú veľkolepú svadbu v Piešťanoch? Niektoré momenty si pripomenieme opäť, vrátime sa aj k ukážke bohato prestretého stola, ktorý pripravili šikovné ruky 30 cukrárok z celého Slovenska. Časopis Torty od mamy prináša aj sľúbené postrehy zo súťaže „O najkrajšiu tortu Slovenska“ a z cukrárskeho festivalu, ktorý sa konal v Jihlave.

Poľský cukrársky majster Mieszyslaw Chojnowski pripravil pre náš časopis zaujímavú tortu. Ochutnajte kombináciu čokolády a rumu, súzvuk rafinovaných chutí osloví nejedného gurmána. Navštívili sme aj kuchyňu známej foodblogerky Martiny Pintérovej–Bezákovej.

Okrem exkurzií do tvorby cukrárov sme pre vás pripravili niekoľko skvelých sviatočných receptov. Aj keď klasické a rokmi overené recepty nie sú na zahodenie, občas je dobré vyskúšať aj niečo nové.

Tortičky dajú zabrať aj skúseným cukrárkam. Ale netreba sa dopredu vzdávať. Naše fotopostupy pomôžu zvládnuť nástrahy zdobenia tak začiatočníkom ako aj pokročilým. Neváhajte a skúšajte, stačí vám kúsok hmoty, kostica, skalpel, trpezlivosť a fantázia.

Maľovaná torta, sladký 3D tučniak, modelované vtáčiky, postavičky, detské veselé torty, kreatívne číslice, prasiatko pre šťastie sú tú pre vás. Výnimočné torty, elegantné, vysoké a štíhle s dokonalými hranami a čistými tvarmi.

Na slávnostnom stole nesmú chýbať esteticky upravené, úhľadné a krásne ozdobené zákusky, ktoré poskytujú nielen chuťový, ale aj zážitok pre oči. Základom úspechu je správna technika krájania. Ako krájať nám poradila Jožka Zaukolcová.

O zaujímavý recept a rady do kuchynie sa podelila Veronika Lišková. Patrí k predstaviteľom mladej generácie cukrárov, ktorí radi experimentujú s netradičnými surovinami.

Máte radi medovníky? Každý z nás ma svoje osvedčené triky, ako ich pripraviť a ozdobiť. My vám ponúkame tradičné, a predsa iné - elegantné medovníkové gule zdobené čipkou.

To všetko nájdete vo vianočnom čísle časopisu Torty od mamy.  A to už od stredy 25. novembra 2015.

Časopis si môžete kúpiťobchodíkoch s cukrárskymi pomôckami, v predajniach Kaufland, Tesco, Hypernova, Carrefour, v novinových stánkoch, na pobočkách Slovenskej pošty alebo formou predplatného.

Info o predaji v Českej republike nájdete TU.

Pozor, novinka! Elektronický časopis Torty od mamy

Všetky tohtoročné vydania časopisu nájdete na webe už aj v elektronickej podobe. Za zvýhodnenú cenu si ich môžete kúpiť na Publero.com. Viac informácií o elektronickom časopise nájdete v tomto článku.

Lucia Kocurová, šéfredaktorka časopisu Torty od mamy


reklama

reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama