reklama

Lentilky v torte

Kkaty , 27. 10. 2015 - 10:42

reklama

Ahojte cukraročky....

mohla by som Vás poprosiť.Potrebovala by som poradit.

Chcela by som urobiť tortu mimoňa a do vnutra dať lentilky .Ako to urobiť aby nezvlhli a aby ostali pekne farebne pri rozkrojení.Rozmýšlala som nad tortovou oblatkou ale neviem ci by to bolo dobré.

Poraďte prosím

Ďakujem Vám velmi pekneBozkávam


reklama


reklama

luhli, Ut, 27. 10. 2015 - 11:58

Ja som takú tortu, v ktorej boli vnútri lentilky robila. Urobila som uprostred torty akúsi "krabičku" z fondánu, samozrejme korpus som pred jej vložením zo všetkých strán dobre potrela maslovou plnkou (aj zvrchu), aby vlhkosť neprenikla k fondánu. Nebola som síce pri krájaní tej torty, ale vraj lentilky boli v poriadku. Na izolácii fondánu maslovou plnkou si daj fakt záležať, radšej viac plnky ako menej.Kvietok

Kkaty, Ut, 27. 10. 2015 - 12:06

...ďakujem velmi pekne za radu....to ma nenapadlo Tlieskam

 

Aj ja som pár takých tortičiek robila. Vykrojila som z korpusu ( z piškótového cesta ) tunel a do neho som nasypala lentilky. Tunel som zadeklovala a potom normálne pokračovala, naniesla krém...( pozri moju tortu Violetu),tam je aj rez torty.

zuzuz1, St, 28. 10. 2015 - 08:13

ahojky... ja som tiez robila mojmu synovy... davala osm tam lentilky, aj pez cukriky a vlastne co bolo po ruke... jemne som vymazala kremom steny tunelainak som nic specialne som nerobila, akurat som teda do jednotlivych korpusov vykrosila kruh, cim vznikol tunel... lentilky nezvlhy ani sa s nimi nic nestalo... akurat cukriky, co boli naokrajoch sa prilepili na vnutorny obmaz ateda urobili akysi "obal" a lentilky co boli vstrede ostali uuplne vporiadku... drzim palceky :)

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama