reklama

biela cokolada "Nobel avorio" na velkonocneho baranceka???


reklama

Zdravim,
na poslednu chvilu som sa rozhodla, ze by som skusila obliat baranceka bielou cokoladou. Chcem sa spytat aku mate skusenost s cokoladovou polevou "Nobel avorio". Mam moznost ju kupit v kamennom obchode, ale este nikdy som s nou nerobila, bojim sa toho, aby mi to nestekalo a nezostalo priesvitne. Pripadne, viete mi poradit aku bielu cokoladovu polevu by som mohla pouzit, vdaka.


reklama


reklama

Boyle, Št, 02. 04. 2015 - 14:31

Túto čokoládu nepoznám. Skús najprv barančeka potrieť veľmi riedkou bielkovou polevou, aby sa ti vrch scelil. Mne po takejto úprave nepresvital. Do čokolády dávam málo tuku, aby nebla riedka.

Boyle, Št, 02. 04. 2015 - 22:19

Poleva musí byť veľmi riedka, len aby zlepila vrch, na normálne hustej by čokoláda nemusela dobre držať. Vyskúšala som a pridala fotografiu. Pred poliatim čokoládou bol od kúskov čokolády a sušeného ovocia dosť fľakatý, ale cez čokoládu tmavé miesta nepresvitajú.
Veľmi dobre sa mi polievalo aj s polevou Skaldis (bielu i hnedú má v ponuke Zeelandia a T-formax.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama