reklama

čokoládová torta


reklama

Prosím kto by mi poradil, mám robiť čokoládovú tortu ešte zvažujem čo by bolo lepšie
- urobiť klasicky tortu potrieť krémom nechať zatuhnúť a poliať na bokoch čokoládou mierne teplou aby to zatuhlo
- kúpiť čokoládu - hmotu ale ktorú aby sa podobala a chutila čo najviac ako čokoláda?? totiž to mal by tam byť taký ten kosoštvorcový vtlačený vzor a to do čokolády ndám.

čo by ste mi prosím poradili ktorú čoko hmotu na poťahovanie štvrec cca 30x30 ?


reklama


reklama

domik, Št, 29. 01. 2015 - 12:10

Ahoj :) Ja urcite odporucam cokoladovu K2. Krasne cokoladovo vonia (ma vyssi podiel kakaa) a a dobre sa s nou pracuje ;)

a pracuje sa s K2 ako s bežnou hmotou ?? ono to je v podstate hmota teda najprv trochu do mikrvlnky alebo stačí v rukách premiesiť a treba dávať hrubšie alebo stačí tenšie netrhá sa? a ako chutí keď je už odskúšaná Úsmev

Mati, s K2 som začínala, je to asi najmäkšia hmota, nie veľmi elastická, treba sa s ňou naučiť pracovať, ľahko sa rozpracuje v rukách a čoko K2 chutí výborne čokoládovo Kvietok

domik, Št, 29. 01. 2015 - 18:26

K2 cokoladova mi pride tuhsia ako K2 biela, netrha sa, netreba prilis hrubu vrstvu. Aj chutovo je uzasna, ked je torta v chladnicke, krasne ju cokoladovo prevonia ;) Netreba ju davat do mikrovlnky, pekne sa da premiesit rukami.

už som volala s Katkou asi tá čokolína tá vyzerá že sa najviac na čokoládu podobá, K2 je skôr predsa len poťahová hmota s príchuťou čokolády uvidím čo vymyslíme. dakujem Tlieskam

domik, Pi, 30. 01. 2015 - 13:52

nie je za co ;) len v prispevku si pisala o potiahnuti torty, nie o modelovani na tortu (aspon mne to tak prislo:), tak preto som o nej pisala ;) nech sa dari.

NIELA, Št, 29. 01. 2015 - 12:49

Maťka,skús osloviť babku Katku,mám od nej perfektnú čokolínu-je to plastická čokoláda,chuť má ozaj ako čokoláda,krásne sa dá rozvaľkať,super sa z nej dajú robiť aj kvietky

Ďakujem zavolám jej, potrebujem to na poťah, kvety budú klasické z marcipánu.

ja som ešte nenašla hmotu, ktorá by chutila Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazyk , takže by som poliala čokol. ganache

evinka1, Ne, 01. 02. 2015 - 19:57

ja robím s hnedým marcipánom, je to najchutnejšia hmota na trhu Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama