reklama

Šťavnatý "obojstranný" rez

adamss , 08. 07. 2014 - 08:11

reklama

Chcela by som sa spýtať, či niektorá z vás nemá receptík na úžasný obojstranný kolačik.
Jedná sa o koláčik, ktorý má na vrchu a aj zo spodku bielu čokoládu a vo vnútri je, predpokladám,nasiaknutý buď citrónovou alebo pomarančovou šťavou. Neodvážim sa ho urobiť len tak bez receptu... chcem si uchovať tu správnu chuť. Idem mi hlavne o to koľko a akej šťavy treba dať, či je potrebne troška želatíny a receptík na korpus (či je to klasika, alebo nejaký originál receptík)


reklama


reklama

teda ňeviem o aký ide ale zňie to dovre :) som zvedavá čo šikovňice odpíšu Áno

ahoj.
ja si myslím na 99 %, že je to sanqinkový zákusok. taký som robila dávnejšie podľa receptu, že som poliala čokolácou spodný plán a dala čokoládu aj na vrch. teraz ho tiež robím, ale bez tej spodnej čokolády. a naozaj, je veľmi chutný a šťavnatý. recept si vygúgliš ! dúfam, že som pomohla. Chichocem saÚsmev

adamss, Ut, 08. 07. 2014 - 10:54

Kolacik je uplne bez plnky... povedala by som, ze sa to podoba na ten prostredny korpus...

tie suňquickové som robila.recept mám odtiaľto a sú ňaozaj top :) leň som ňaozaj zvedavá aký kolač sa ňám to tu ukrýva :)

adamss, Ut, 08. 07. 2014 - 11:04

vyskusam tieto, ale podla toho ako to poznam ja... biela posleva zo spodku, korpus poliaty sirupom a na vrchu zase biela poleva

a ňeboli to ňejaké oblátkové rezy??z oboch stráň oplátka poliata čoko.aby to držalo

adamss, Št, 10. 07. 2014 - 14:23

cez vikend vyskusam sunquickove ... potom sa ozvem, ci to bolo ono...

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama