reklama

Zelatinovy zakusok

katkaw , 31. 05. 2013 - 13:19

reklama

Ahojte chcela by som upiect zelatinovy kolac,to znamena korpus,poukladane ovocie a nato zelatina z kompotovej stavy,robievam jeden ale plat mam strastne tenky,dakujem Vam za recepty.


reklama


reklama

Katka robíš si srandu??
v albume máš niekolko tortičiek takže o pečení čo to vieš a to je pre Teba hračka dať spodný plát z viac vajíčok ked ho máš tenky.
Pokial Ťa to pečenie baví na nete je veľa obrázkových postupov a receptov si určite nájdeš ktorý Ťa osloví, asi tak ako ostatný, hladať , čítať, skúšať

katkaw, Pi, 31. 05. 2013 - 15:27

Dakujem Vam velmi pekne,ale ked sa mam priznat tak niekedy sa mi vobec nechce behat po nete,niejako to vymyslim,dakujem TlieskamTlieskamTlieskamVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlahe

tinka24, So, 01. 06. 2013 - 07:15

Slnko ja robievam želatínu na ovocný koláč so šumienky Pima...dostať ju v Co...p J.../taký zelený obal má/ je na liter vody, ale ide tam: 8dcl vody, tá šumienka/ príchuť si vyberiete/, 2 zlaté klasy, a 12 dkg cukru. Všetko uvaríte. Trochu to trvá pokial sa to uvarí, aj je to také kalné. Vôbec to nevyzerá na želatínu. Ale ak sa to začne variť, krásne sa to ,,vyčistí,,. Počas chladnutia premiešavame... Do tohto zákusku robím piškotu:5 žltkov s 20dkg pr.cukru-vyšahať. Pridáme 1dcl oleja,1dcl mlieka,20dkg polohrubej muky a 1 prášok do pečiva. Nakoniec pridáme sneh s 5 biekov. Pečieme na vymastenom a múkou vysypanom plechu. Na plechu to necháme aj vychladnuť a cele to aj tam krájame. Nato ide šlahačková plnka. Vyšlaháme 1 sladkú smotanu/33%/, s 1 pol. lyž. cukru. do nej vmiešame 2 pochúťkové smotany a vymiešame s 2 van.cukrami. Natrieme na vychladnutú piškotu a dáme na 20 min. do chladničky. Potom na to poukladáme ovocie./banány, kivi, mandar.,jahody/ a zalejeme s mierne vychladnutou želatínou... Necháme stuhnúť. Zákusok je výboný letný, svieži... Recept je trochu dlhší, ale dúfam, že som Vám aspoň trochu pomohla...skúste, za to nič nedáte... Prajem pekný, aj ked upršaný deň... ÁnoZlomené srdceBozkávam

kusbabo, Ne, 02. 06. 2013 - 22:33

ja robievam navrch zelatinu zo zlatych klasov...zlejem kompotovu stavu na plech mi je idealne 1l stavy z 2 zl.klasy je fajn z lubovoln.ovocia a piskotu klasika z 6-7 vajicok KvietokKvietokKvietok

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama