No tak ja takto robievam.... ale maslo nedávam
Dávam rastlinnú šľahačku, jogurty alebo pochúťkovú smotanu a Dr.Oetker Olé.... drží to jak šľak. Pevná, dobrá plnka a ked sa tam dá ešte ovocie... je famózna....
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj sladke maniacky . Potrebujem radu. Chcela by som dnes skusit jogurtovu plnku. Minule som tu niekde nasla recept: 3 ovocne smotanove jogurty, 500ml rastlinna slahacka a maslo. Chcem sa spytat, ci moze byt slahacka a jogurty z chladnicky a maslo izbovej teploty, ked to budem miesat a ci mam pridavat maslo do slahacky, alebo slahacku do masla. Chcem ju skusit, lebo znie jednoducho pre mna ako novacika. Vopred vam dakujem za rady a nazory...