reklama

Nadherna torta,poradite mi ako na nu? Hlavne krajka...

ivanab , 01. 04. 2013 - 10:56

reklama

Ahojte...chcela by som poprosit o radu ako na tuto tortu....je prekrasna a bojim sa ,ze ju nezvladnem...trapi ma krajka,ktora je na celej torte, ako ju tam dat a aku sablonu, si na tu krajku kupit. Budem vdacna za vsetky rady...dakujem


reklama


reklama

ivanab, Po, 01. 04. 2013 - 11:04

Rozmyslala som nad touto....len je dost draha,tak vas chcem poprosit o rady Mrkám

ramira, Po, 01. 04. 2013 - 13:56

Na torte na 99% nie je čipka robená šablónou, ale klasicky Royal icingom (bielok s cukrom ako varianta) a možno podľa pevných šablón. Z toho čo vidím, ide o rovnaké opakujúce sa vzory po celej ploche každého korpusu. Myslím, že je zbytočné v tomto prípade používať drahé šablóny a Suggar veil - ktorý je tiež drahý. ÚsmevA čo sa týka náročnosti na čas sú obidve techniky asi rovnaké. Navyše Suggarveil - ak si s ním ešte nerobila sa ti vôbec nemusí podariť, nepreschne, alebo preschne veľmi. Musíš si urobiť viac takých čipiek - staále počkať kým Suggar veil uschne aby si čipku mohla vybrať zo šablóny.

tiež som toho názoru, že to nie je krajka, zväčši si tú tortu. Súhlasím s tým, čo napísala ramira

ivanab, Po, 01. 04. 2013 - 14:11

Ramira, ako si to myslela ...podla pevnch sablon?... A ak som pochopila,tak je to rucne robena krajka? Ufff tak to asi nedokazem....dakujem za odpovede...a neviete dat nejaky link na ten R.incing, ako s tym pracovat? Mooooc dakujem Úsmev

cecil, Po, 01. 04. 2013 - 21:27

Ja by som to robila bielkovou polevou ako aj robievam na svadobne torty a doplnila niečim strieborným drobným buď kvietkami z perličkou alebo len perličkami...Držím palce Mrkám

ivanab, Ut, 02. 04. 2013 - 13:24

Dakujem dievčence...no vyzerá to tak, že torta bude iná...tak teda uvidím Úsmev dakujem vám za reakcie...

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama