reklama

Akymi farbami vytienovat babatko zo silikonovej formicky?


reklama

Ahojte, po malej prestavke sa opat vraciam k peceniu a hned by som od vas potrebovala poradit Mrkám
Objednala som si silikonovu formicku spiaceho babatka, a teraz si potrebujem doobjednat praskove farby aby som to babo mohla vyfarbit. Hmotu si zasarbim gelovou ivory. Moze mi prosim niektora z vas, co ste uz taketo babatka robili napisat ake farby (odtiene) na nho potrebujem? Predpokladam, ze hnedu na vlasky, ruzovu na licka, ale neviem aku na vytienovanie zahybov okolo ruciciek a niziciek... A to je vsetko, alebo budem este nejaku inu potrebovat?
Inak niekedy davno som videla video ako vyfarbit taketo babatko, ale teraz ho nikde nemozem najist Smútok nemate niekto ulozeny link na taketo video?
Vopred veeelka vdaka za kazdu radu! Pas Mrkám


reklama


reklama

ja som nerobila so žiadnymi farbami :) jednoducho som ho šmahla kakaom a bolo to super ÁnoÁnoÁnoÁno ale nabudúce keď budem robiť dorobím aj líčka ružovou :)

Ja to isté ako cililing iba kakaom a na líčka trošinku ružovej Úsmev

Ja dávam aj do záhybov, ide to úplne jednoducho netreba sa báť Úsmev

haluzka, Ne, 10. 02. 2013 - 20:19

Aj ja dávám kakao na celé..do zahybov jemne a na vlásky trošku viac...používám tensi stetec ÁnoTorta

Oki, tak to skusim s kakaom. Aspon usetrim za farbu Mrkám
Dakujem, samej by mi to nenapadlo Slnko

Každé bábo je iné a tak aj ty si môžeš zvoliť vlastnú farebnosť. Vlásky môžeš aj gelovkou rozrobenou v alkohole ( čiernou alebo hnedou ), ústočká jemne zvýrazniť červenou. A líčka ani nemusíš.

Ja zafarbim iba vlasky.Do hmoty z ktorej robim babo davam ivorku,trosku cervenej,trosku zltej a hnedej.Vsetky rasy.Ale skutosne len ako spendlikova hlavicka.Potom uz babatko netienujem.Ved ani sochy sa netienuju.Ono je 3D a vrha samo tien.

3.janka, St, 20. 11. 2013 - 19:50

Ahojte,som začiatočnik a potrebujem poradit akú prach.farbu si vybrat na farbenie kvietkov?Mam doma len obyč."KOVANDOVI " a s tou mi farba velmi nechytá.Mám na mysli len dofarbenie lupienkov atd. na bielu hmotu. Smútok
dakujem za rady

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama