Nuž aby som Ti napísala pravdu ja na ružičky používam inú štruktúru marcipánu,ako na poťahovanie a na poťahovanie si vyrobím v ten deň kedy to robím ostatok si uložím do mikroténového vrecka dobre uzavriem a dám do ľadničky on síce trošku stuhne,ale ja si navlhčím ruky a rozpracujem dá sa znovu použiť niekedy musím aj postrúhať keď viacej ztvrdne,ale dá sa ja teraz radšej používam marschmaloow,alebo fondant na poťahovanie!Tak nech sa darí!!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Chystám sa prvý krát poťahovať tortu falošným marcipánom, budem z neho robiť aj ozdôbky - tie by som si chcela urobiť deň vopred, tak sa chcem opýtať, či to tak pôjde, že zvyšok odložím a poťahovať budem až druhý deň? Ako ho uskladniť? V sáčku? V chladničke? A ozdoby? Tiež ich treba nejak zabaliť aby neobschli? Ďakujem krásne za každú radu raz predsa treba začať