reklama

Ryzove cerealie-recept


reklama

Ahojte zienky. Urcite mnohe z vas pozeraju relaciu o tortach, ktoru vysiela JOJ v sobotu poobede...zaujima ma, ako a z coho si pripravit tie ryzove cerealie, ktore tam tak casto pouzivaju na tvarovanie? Moze to byt z burizonov? co potom k nim primiesat, aby som ziskala taku tvarovatelnu hmotu?
Vopred dakujem za pomoc,
z


reklama


reklama

zou, Ut, 23. 10. 2012 - 08:21

Je to receptik od Boxiny,za co jej velmi dakujem. Ten prvy odkaz akosi nefunguje....nech sa dari

Recept z ruských stránek:
43 g másla rozpustíme, do toho dáme 280 g marschmelow bonbonu a necháme to celé opět rozpustit. Pak přidáme 6 hrnků burizonů a pořádně promícháme. Do nádoby s potravinářskou folii toto vysypeme a poté můžeme použít na vykrajování různých tvarů, nebo natvarujeme rukama. Ruce při modelování musíme potřít máslem - lépe je 100%tukem , nebo se hmota hodně lepí.

ja som robila klasickú burizónovú roládu a za tepla sa to dalo pekne tvarovať a potom som to len orezala, ale ty myslíš asi niečo iné že?

Baby, ste uzasne, dakujem za tipy na recept, prave som prvopokusne zvladla a uz sa mi chladi vytvarovana rybka Nemo-)) Zlomené srdce

evita66, Po, 05. 11. 2012 - 10:45

ahojte zienky. chcela by som sa opytat, ci by som namiesto burizonov mohla vyskusat aj kukuricne cerealie. nemate niektora skusenosti s tym?

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama