reklama

Nevyšľahal sa mi trasený krém


reklama

Dobrý deň, práve som robila trasený krém 33% šľahačka, 10% kyslá smotana, 1 olé puding vanilkový, 2 mandarinkové kompóty(314ml-tie malé) a stužovač šľahačky. Triasla som to do zblbnutia a nič, šľahala som to aj šľahačom ale je to riedke ako jogurt:( Kde som mohla urobiť chybu? Potrebujem tým zajtra plniť tortu, ale s týmto to nepôjde. Už som zo zúfalstva pridala aj práškovú šľahačku a nič:(. Ďakujem za každú vašu radu.


reklama


reklama

ahoj já dávm jeden kompot na 1 puding myslím že máš vela tekutiny Smútok skus stužovač za studena

Skús tam šupnúť ešte 1 olé puding ako radí Lydka a uvidíš a istotne tým nič nepokazíš Zlomené srdce

Kazuso, Pi, 17. 08. 2012 - 22:03

Ja ten trasený veľmi nerobím, ale čo si pamätám na jeden Olé puding ide 1 šľahačka a 1 malý mandarínkový kompót. Ty si dala dva a tam bude určite chyba, že je to riedke.

domik, Pi, 17. 08. 2012 - 16:24

suhlasim s Kazuso - prilis vela tekutin. ja robim 2 ole pudingy, 2 33% slahacky a 2 male mandarinkove kompoty, trasiem ani nie minutu a krem je hotovy a pekne tuhy.
toto, co sa tebe teraz stalo, sa stalo uz aj mne, lebo som dala prilis vela stavy z jahod (male plechovky som este nenasala a pri velkych neodhadla mnozstvo Chichocem saChichocem saChichocem sa nech sa dari SlnkoSlnkoSlnko

Plne súhlasím s domik, tiež sa mi to stalo keď som robila prvýkrát s jahodami a dosypala som trochu z ďalšieho olé a pekne to stuhlo, dva kompóty sú veľa vody.

Sisja, Pi, 17. 08. 2012 - 18:16

Ja robím presne podľa tohto receptu a len raz sa mi nevyšľahal....nemala som vychladenú šľahačku, Skús ten stužovač alebo ešte jeden creme ole ako Ti radia dievčatá. Ja som to vtedy len šupla do misy s piškótami a mali sme koláčik Slnko

Dakujem velmi pekne vsetkym vam za rady. Kupila som Ole a sup tam, v priebehu 10 sek. to bolo tuhe. Velmi ste mi pomohli, este raz velke DAKUJEM:) ste zlate:)

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama