nooooo tak ja som tiež len začiatočník, ale ja by som tvarohovú plnku plnku dala len do vnútra torty, pod poťah by som určite dala maslovú plnku, tvaroh spôsobí ze sa poťahovka môže začať topiť.
keď som ja robila tortu, tak som ju naplnila, potrela celú plnkou a šupla do chladničky, potom som poťaahovala :)
dúfam že som trošku poradila
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobrý deň!
Ja som medzi vami úplne nová a potrebujem poradiť.
Zajtra sa vrhám na tortu.Chcela by som spraviť poschodovú, ale plnku chcem ovocnú: tvaroh, kys.smotana, želatína....a tortu potiahnuť hmotou...
Ale takúto želatínovú robím prvýkrát. Prosím Vás, mam tortu naplniť, nechať vo forme a tak do chladničky,a ešte ju mám potom potiahnuť krémom a až potom marcipán??? ďakujem za radu, pekný dník prajem