reklama

Trasený krém mandarinkový

BozkaJ , 12. 06. 2012 - 09:15

reklama

Ahojte šikovnice. Som tu úplný nováčik. Vaše komentáre a rady si čítam a niekedy žasnem, na čo všetko žienky neprídu. Ste super!
Chcem sa len spýtať, aké máte skúsenosti s traseným Ollé krémom mandarinkovým? Používate ho najmä teraz v lete?


reklama


reklama

Erika-L, Ut, 12. 06. 2012 - 11:34

Srdečne ťa tu vítam ak nováčika! Slnko Cíť sa tu dobre! Do pečenia! TortaTortaTorta A ja trasený moc nerobím tak neviem odpovedať. Smútok

ahojky, aj ja som tu novacik a traseny som prvy krat robila minuly tyzden...ale nerozrabala som ho v mlieku ale v mandarinkovej stave a bol vynikajuci...cokoladovy ole som rozrobila v mandarinkovej stave( z konzervy), pridala som vyslahanu slahacku a 1 kyslu smotanu, pre istotu este jeden stuzovac za studena a vyliala som to na piskotu a super mnamka ku kavicke...joj este som zabudla, ze ovocie som poukladala navrch....vela stastia pri peceni... TlieskamTlieskamTlieskamTortaTortaTorta

Ja si všetky ingrediencie (smotanu, puding Ole, cely kompot aj so šťavou) dám do uzatváracej misky a 30 sekúnd intenzívne trasiem miskou... Veeeeľmi rýchly krém... bez zbytočného šľahania a zašpinenia iných misiek.. A je super... ale do torty som ešte nedávala... iba na zákusok... piškóta a tento krém, ešte nastrúhať čokoládu a môžeme konzumovať... čo viac nám treba... Úsmev

1deni11, Ut, 12. 06. 2012 - 12:15

ahoj,mne traseny krem s mandarinkami veelmi chuti. zial,mala som od zakaznicok nanho zle ohlasy,tak som ho prestala este minuly rok robit. teraz uz len tak pre nas Slnko

Meggie, Ut, 12. 06. 2012 - 13:39

Máš tu síce dosť ohlasov ale nevidím jednu radu k nemu, ak ho dáš do torty, ktorú chceš poťahovať, treba si urobiť okolo okrajov mantinel aby ti netoztopil poťah

BozkaJ, St, 13. 06. 2012 - 13:15

ďakujem Vám všetkým čo ste mi odpovedali. Som rada, že sem patrím už aj ja. Ešte by som sa spýtala Meggie, čo je to mantinel a ako sa to robí. Chápem asi čo by to malo spraviť, ale neviem si predstaviť ako to tam dať. Ešte raz ďakujem

Meggie, St, 13. 06. 2012 - 14:25

Božka rozmixuj odrezky, kusok korpusu s trochou masla, cukru, ja davam aj trochu dzemu. Mas taku hmotu, urobis ako keby mantinel po okraji aby ti potom ten traseny krem nevytiekol. Ak ppotrebujes poradit, kludne zavolaj :)

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama