reklama

Nepečená tvarohová torta


reklama

Ahojte (na tortách som nováčik Úsmev, ale nájdete ma na artmame Úsmev ). A hneď mám na Vás prosbu, hľadám jeden recept. Už som predulovala všetky moje časopisy a aj internet, ale nikde som ho nenašla Smútok .
Je to recept na nepečenú tvarohovú tortu Torta . Spodok torty bol z pomrvených polomáčaných keksov. Recept bol v časopise "Zákusky - Katarínka špeciál" rok 2004 alebo 2005 . Viem, že sa nachádzal na prvej alebo druhej strane. My sme sa vlani sťahovali, a asi som niekam zapatrošila tieto časopisy a teraz to neviem nájsť. A to bola taká fajná torta, chutila ako nanuk .
Prosím Vás, ak by ste ho niektorá mala, mohli by ste mi ho poslať na mail dobrikova.tinka@gmail.com
Za ochotu Vám veľmi pekne ďakujem Zlomené srdceKvietokObjímam


reklama


reklama

bobrík, Pi, 18. 05. 2012 - 15:51

Mám doma zopár tých časopisov a aj mi ten tvoj receptík niečo hovorí...takže ak nájdem, ozvem sa. Áno

Meggie, Pi, 18. 05. 2012 - 17:54

Nemám ho síce teraz po ruke ale viem, že tie keksíky - maslové sa poliali roztopeným maslom, na to som dávala trochu džemu, tvaroh s cujrom a želatínovým stužovačom, nejaké ovocie na vrch, prípadne zaliať želatínou

Ahojte, tak recept už mám. A týmto sa chcem ešte raz sa chcem poďakovať Anke ObjímamKvietok .
A pripájam aj recept, aby ste túto fajnotku aj Vy vyskúšali Úsmev

cesto.300g suchych keksov v cokoladovej poleve 500g zomleteho tvarohu 300ml smotany na slahanie 100g masla 50g mliecnej cokolady 1van cukor stava z polovice citrona 5lyzic praskoveho cukru 1lyzica cirej zelatiny
keksy rozdrvit vymiesat s roztopenym maslom a dat do tortovej formy o priemere 26cm tvaroh vymiesat s cukrom van cukrom citron stavou a smotanou zelatinu rozpustitv 100ml horucej vody nechat vychladnut zmiesat s tvarohovou masou a dat na keksy cokoladu rozpustit v horucom kupeli chladnucu cokoladu vyliat na tvarohovu masua rozotriet po povrchu tortu nechat schladit v chladnicke.

Dobrú chuť

trnko, So, 19. 05. 2012 - 04:39

patinka79,prosím premenuj si svoj príspevok.
Ľahko sa potom v budúcnosti recept nájde. Úsmev
Recept si tlačím a vyskúšam, vyzerá zaujímavo.
ďakujem.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama