reklama

Aj s rastlinnou šľahačkou?

Jana26 , 05. 02. 2012 - 20:05

reklama

Ahojte šikulky neviem sa dopátrať v diskusných príspevkoch o skúsenostiach pri výrobe traseného krému s rastlinnou šťahačkou. Chcela by som predlžiť trvanlivosť tak, že by som použila rastlinnú šťahačku. Zdá sa mi dosť hustá nebude to pri trasení vadiť? A bude sa to vôbec dať triasť, alebo to mám radšej šťahať. Zlomené srdce Mám pridať väčšie množstvo šťavy z kompótu? Chcela by som predísť zrazeniu, pretože budem robiť väčšie množstvo krému. Ďakujem vopred za všetky reakcie.


reklama


reklama

akve, Ne, 05. 02. 2012 - 20:18

Ja som robila trasený krém z rastlinnej šľahačky a bol super, tochu hustejší, ale aspoň dobre držal v torte. Slnko
Ja som netriasla, ale šľahala.

Jana26, Ne, 05. 02. 2012 - 20:21

Ďakujem za reakciu a pomer si dodržala rovnaký ako s mliečnou šťahačkou?

akve, Ne, 05. 02. 2012 - 20:33

No, ja som improvizovala, lebo som mala toho krému viac, tak som dala aj smetafix, teraz ti z hlavy nepoviem, koľko, ale dodržala som množstvo tekutiny, čo bolo napísané na Créme olé a na Smetafixe. A šľahačku som najprv vyšľahala, lebo som sa bála, či to bude dosť tuhé... Chichocem sa

Bejulik, Po, 06. 02. 2012 - 07:41

Ja robím len s rastlinnou a tak isto, ako so živočíšnou Slnko

stanula, Po, 06. 02. 2012 - 09:43

Ja robím zo živočíšnej šľahačky, je dostať aj trvanlivú žívočíšnu 33 %, v takých malých sáčkoch. Tá ti určite vydrží.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama