reklama

Yorkshir - hlava

Pridal/a zabinka dňa 31. 01. 2012 - 23:17
Yorkshir - hlava, návod, Postup na 3D torty, zabinka

reklama

Keď som dostala prvý krát objednávku na tortu yorkshir v kabelke, tak som nespala niekoľko nocí. Nakoniec som to nejak vymyslela a povedala som si, že ak to náhodou ešte niekedy budem robiť, že už nafotím aj fotopostup a možno aj vďaka mne sa niekto vyhne nespavosti a pomôže mu to Úsmev.
Nejdem rozpisovať obrázok po obrázku. Základom je samozrejme punčovina, ktorú som potiahla natenúčko vyvaľkanou hmotou, ktorú som potrela vodou, aby bola lepkavá. Do hlavy som horizontálne zapichla 2 špajdle, ktoré slúžia ako opierka pre uši. Za pomoci lisu na cesnak som vytláčala asi 1,5 cm pásy, ktoré som potom prikladala na hlavu psíka. Najlepšie je začať od zadu a potom postupovať smerom dopredu. Ako lisinku a okolo budúceho ňufáka som pridala aj zopár dlhších fúzov. Po nalepení očí som už šedú doplnila hnedožltou.(úmyslene nedobre rozmiešaná-vyzerá to potom reálnejšie). Na záver som ešte pridala nos. Oči aj nos som pretrela olejom a do očí namaľovala biele bodky, akože odlesk. Dúfam, že to niekomu pomôže. Od tvarovania punčoviny až po koniec to trvá asi hodinu, takže to nieje až také strašné, iné ozdoby tvrvajú aj oveľa dlhšie Áno


Yorkshir - hlava, návod, Postup na 3D torty, zabinka, 1

Yorkshir - hlava, návod, Postup na 3D torty, zabinka, 2

Yorkshir - hlava, návod, Postup na 3D torty, zabinka, 3

Yorkshir - hlava, návod, Postup na 3D torty, zabinka, 4

Yorkshir - hlava, návod, Postup na 3D torty, zabinka, 5

Yorkshir - hlava, návod, Postup na 3D torty, zabinka, 6

Yorkshir - hlava, návod, Postup na 3D torty, zabinka, 7

Yorkshir - hlava, návod, Postup na 3D torty, zabinka, 8

Yorkshir - hlava, návod, Postup na 3D torty, zabinka, 9

Yorkshir - hlava, návod, Postup na 3D torty, zabinka, 10

Yorkshir - hlava, návod, Postup na 3D torty, zabinka

Yorkshir - hlava, návod, Postup na 3D torty


reklama


reklama

Komentáre

nanaa, St, 01. 02. 2012 - 07:06

teda zabinka, naaaaaaaaaaadhera!!!!!! Zlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdce
ani nevies ako si ma potesila. ja mam v blizkej dobe robit yorshira a uz dlho hladam nan postup. normalne si ma zachranila!!! dakujem. postup je uzasny TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁno a to, ze moze byt v kabelke je uplne super, nemusim robit tolko srsti Chichocem sa .

kramky, St, 01. 02. 2012 - 11:52

Chichocem sa žabinka, je úžasný Mrkám hodinku tebe, mne možno jeden deň, ak by som ho vôbec urobila ObjímamZlomené srdceObjímam

zabinka, St, 01. 02. 2012 - 21:26

ale nieee, ono sa to nezdá, ale vďaka tomu lisu na cesnak to nieje až taká zložitá torta a rýchlo to pribúda ÚsmevÁno

Boze perfektneeeeeeeeeeeeeeeeeee, vyborny fotopostup, ukladam a dakujem, si supersikulka!!!!! ÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoÁnoTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamBozkávamBozkávamBozkávamObjímamObjímamObjímam

Kazuso, St, 01. 02. 2012 - 14:14

Punčovina je honosný názov obyčajných zhnetkov Chichocem sa Čo ti zostalo z pečenia - piškóta, plnka, džem, rum, ak potrebujem viac pridám aj piškótové omrvinky, mleté orechy. Zhnetieš to dokopy a máš punčovinu.

ingasm, Št, 02. 02. 2012 - 16:53

PlačemPlačemPlačem hodinu, kedy mne to bude trvat len hodinu........................perfektny je TlieskamTlieskam

milučký je- ale ako si dosiahla ten lesk v očkách a na ňufáčiku? Zlomené srdceZlomené srdceZlomené srdce

zabinka, Pi, 03. 02. 2012 - 15:30

Áno áno je, písala som to na začiatku fotopostupu v tom textovom postupe Úsmev

mne to nejde pretlacat cez ten lis na cesnak, dnes som robila travu a nemala ani 1 cm, nie to take dlhe ako mas ty srst, akej konzistencie musi byt ta hmota ?

zabinka, Ne, 05. 02. 2012 - 13:11

no hmota musí byť mäkká, v rukách (alebo aj v mikrovlnke) je treba ju spracovať ako hmotu, ktorou ideš poťahovať ... ja dávam do lisu vždy guličku veľkú asi ako menší vlašský orech a ide to hladko (mám aj plastový vytláčač z cukrárkeho obchodu, ale ten je na nič, kovový klasický lis na cesnak je najlepší, dúfam, že som pomohla Zlomené srdce

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama