mrkni sem: http://medovniky.artmama.sk/
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
mrkni sem: http://medovniky.artmama.sk/
a to do zajtra stihnes?
ja mam recept, kde je na zhruba pol kila muky 200g medu a 150g masla.. je to vela?
neviem ci lacny ale je krasny:
http://www.akosatorobi.sk/video/2628/pernikovy-adventny-veniec-adventny…
a prečo ho chceš vyhadzovať?,ozdoby z medovníka vydržia správne uskladnené niekoľko rokov
Aliss a ake je to spravne skladovanie? Dakuj em
dievcata dakujem,mika,uplne uzasne,aj recept aj postup,nemam sajnu ci to zvladnem aspon z polovice tak ako na tom videu,ale posnazim sa aliss no neviem ci by vydrzal do buduceho roku nepolamany,ale skusit mozem uvidime,jest ho vsak nebudeme lebo bude zapraseny,tak preto som chcela nieco kde nejde tolko medu hlavne,a ani tuk nieje potrebny ked sa to nebude papat takze nam uz zajtra zacina advent juuj fajne..
medovníky musia byť zabalené v igelitovom alebo hrubšom mikroténovom sáčku v prostredí,kde je stále rovnaká teplota a vlkosť,pri zmene dochádza k olupovaniu bielkovej polevy z medovníka,asi po troch rokoch trochu zblednú a sú krehkejšie na zlomenie,mám bežne odložené ozdoby naukladané v krabici v pivnici aj 6 rokov -hovoríme o ceste bez tuku a s väčším podielom medu-na 1kg múky 360g-recept som dávala na perníky cz a veď adventné vence sú na ozdobu,určite ich nikto neje,či?
Dievcata,chcem upiect adventny veniec,kedze my tu adventne nemame a potrebovala by som lacny recept,kde ide malo medu a tuku,lebo ho potom vyhodim,kedze sa nan bude prasit takmer mesiac,hlavne nech pekne vyzera a vonia mozno aj vy robite adventne len na ozdobu a mate taky..sem s nim,diky