reklama

lacny recept na medovnikove cesto

Sausen , 26. 11. 2011 - 13:36

reklama

Dievcata,chcem upiect adventny veniec,kedze my tu adventne nemame a potrebovala by som lacny recept,kde ide malo medu a tuku,lebo ho potom vyhodim,kedze sa nan bude prasit takmer mesiac,hlavne nech pekne vyzera a vonia Mrkám mozno aj vy robite adventne len na ozdobu a mate taky..sem s nim,diky Objímam


reklama


reklama

a to do zajtra stihnes?

ja mam recept, kde je na zhruba pol kila muky 200g medu a 150g masla.. je to vela?

Aliss, So, 26. 11. 2011 - 17:30

a prečo ho chceš vyhadzovať?,ozdoby z medovníka vydržia správne uskladnené niekoľko rokov Úsmev

Sausen, So, 26. 11. 2011 - 19:54

dievcata dakujem,mika,uplne uzasne,aj recept aj postup,nemam sajnu ci to zvladnem aspon z polovice tak ako na tom videu,ale posnazim sa Hambím sa aliss no neviem ci by vydrzal do buduceho roku nepolamany,ale skusit mozem uvidime,jest ho vsak nebudeme lebo bude zapraseny,tak preto som chcela nieco kde nejde tolko medu hlavne,a ani tuk nieje potrebny ked sa to nebude papat Úsmev takze nam uz zajtra zacina advent juuj fajne..

Aliss, So, 26. 11. 2011 - 21:08

medovníky musia byť zabalené v igelitovom alebo hrubšom mikroténovom sáčku v prostredí,kde je stále rovnaká teplota a vlkosť,pri zmene dochádza k olupovaniu bielkovej polevy z medovníka,asi po troch rokoch trochu zblednú a sú krehkejšie na zlomenie,mám bežne odložené ozdoby naukladané v krabici v pivnici aj 6 rokov -hovoríme o ceste bez tuku a s väčším podielom medu-na 1kg múky 360g-recept som dávala na perníky cz a veď adventné vence sú na ozdobu,určite ich nikto neje,či? Váľam sa od smiechu po podlahe

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama