reklama

Trasený krém- kokosové Olé

Idi , 07. 10. 2011 - 13:03

reklama

Ahojte skúsené cukráročky. Chcela by som sa s vami poradiť, keď robíte trasený krém s kokosovou príchuťou, aké ovocie sa k tomu chodí? Ja som myslela iba na ananás, no neviem či tam nebudú príliš zmiešané chute s tou šťavou. Ináč Piňa coláda je na podobnom princípe, len som to ešte neskúšala ako krém. Korpus som myslela čokoládový alebo kakaový. Aký máte názor, resp. skúsenosti?
Vopred ďakujem


reklama


reklama

AmikaH, Pi, 07. 10. 2011 - 13:20

Ja som robila s ananásom bolo to celkom OK ale ak ho budem robiť znovu tak nedám už celý kompót lebo ananasový jeobjemovo väčší ako napr. mandarínka, ktorú používam s vanilkovým krémom Olé. Ananas je dobre pokrájať ešte na menšie kúsky. Nech sa darí TortaSlnko

Idi, Pi, 07. 10. 2011 - 13:26

Ďakujem pekne za radu, pokrájať som myslela, ale myslíš, že mám dať tej šťavy aj kompotu menej? asi porovnať objem mandarinkového a ananásoveho kompotu?

Maja Č, Pi, 07. 10. 2011 - 15:22

ja som dala do kokosového banány,bol výborný Vyplazený jazyk,a čo sa týka toho ananásu,daj len polovicu plechovky..nech sa ti darí Objímam

ja som tiez robila kokosovy Ole a nepridavala som stavu, ale mlieko, aby ostala kokosova chut.. a bez ovocia.. robila som Sacherkovy korpus, natrela marhulovym dzemom a s tym kremom to chutilo vyborne..

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama