reklama

lopta-šľahačkové plnky?

Itka , 03. 10. 2011 - 11:30

reklama

dievčence prosim vás o radu-robila som už zopár lopt,ale teraz mám požiadavku dat len šlahačkové plnky-aj ked robievam bežne aj 3D torty z týchto plniek-predsa-máte niektorá skusenost či mi to udrží loptu?vravela som im-že šľahačkové neodporučam-ale predsa by chceli tieto-dávam vždy najprv stuhnut obe polky-potom dokopy a zas stuhnut-ale predsa sa bojim či to neurobi šarapatu.robila ste top už niektorá z týchto zeesanov?dakujem moc


reklama


reklama

gutka, Po, 03. 10. 2011 - 12:37

Itka, trobila som uz niekolko lopt a vsetky boli plnene zeesanmi. Nejaku mam asi aj v albume. Presne ako pises, najskor naplnit polovice, nechat poriadne stuhnut a potom spojit. Opat nechat stuhnut a mozes potahovat.Drzim palce Kvietok

Itka, Po, 03. 10. 2011 - 13:24

dakujem pekne gutka-tak smelo do tohoÚsmev
bála som sa či to niečo neporobi,ale ked si to takto robila -tak už budem pokojnejšia-ešte raz vrela vdaka Zlomené srdceZlomené srdceZlomené srdce

lubicc, Po, 03. 10. 2011 - 14:00

zeesan ked stuhne,tak krasne drzi, ja ho casto pouzivam, a ked ti vytuhne potom v chladnicke aj potahovana torticka komplet,potahovka tiez spevnie,bude to drzat... takze sa nemusis bat Pohoda

Itka, Po, 03. 10. 2011 - 14:15

no robím často zo zeesanom-ale neviem prečo som sa bála lopty s nim MrkámMrkámMrkámZlomené srdceZlomené srdceZlomené srdce

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama