reklama

Ako pracovať s PC baby lion

mary84 , 18. 06. 2011 - 12:55

reklama

Chcela by som poprosiť šikulky, čo majú skúsenosti s patchworkom, aby mi poradili. Kúpila som si PC baby lion a chcela by som ho použiť na krstinovú tortu pre môjho synčeka, no som začiatočník, upiekla som len 4 tortičky a nemám ani poňatia ako s týmto pracovať. Chcela by som, aby ten levík bol farebný, treba vykrojiť zvlášť hrivu, alebo ako sa to robí? Ďakujem za všetky rady


reklama


reklama

Ahoj,vyvaľkaj si poťahovku na pomerne tento, nechaj trochu zaschnúť,zakry potr.fóliou a vykroj patchworkom,odstráň fóliu a opatrne oddeľ vykrojený motív od poťahovky,prípadne si pomôž nožíkom, alebo skalpelom /čo nie je dostatočne vykrojené/.Motív môžeš vyfarbiť práškovými farbami pomocou štetca,Tiež sa dá gelovými,ktoré rozriediš kvapkou bieleho alkoholu ale patchworkové motívy sú najkrajšie s práškovmi.Nech sa darí.

doddy, So, 18. 06. 2011 - 15:15

Su dva druhy patchvorku a konkretne tento sa da aj v kuse vykrojit,alebo skladat po jednotlivych uz zafarbenych castiach.Je na tebe,ako sa rozhodnes.Pri tomto by si napriklad hrivu mohla vykrojit 2x dat na seba a malicko rozstrapatit.Ja som tak robil vlci mak,ze luene som malicko "vytiahol do priestoru.Hladam foto,jak najdem poslem.Ale je to piplava robota.

daj si na You Tuble do vyhľadávača patchwork cake decorating a tam je veľa videí o tom Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama