reklama

mramorový korpus z Dortománie

Pridal/a Dada 2608 dňa 08. 04. 2011 - 12:32
mramorový korpus z Dortománie, návod, Netradičné korpusy, Dada 2608

reklama

minule som tu zaregistrovala, že sa tu niekto na toto pýtal ,tak prispejem aj ja trošku Úsmev tento postup sa dá nájsť aj na Dortománii Úsmev
Použila som recept na nadstavovanú Bohušovu piškótu.
Treba si ju rozdeliť na polovicu a jednu zafarbiť kakaom.
Postupne spúšťať lyžicou do prostred formy,mne sa najlepšie videlo dávať po 2 lyžice,
lepšie vynikne vzor,lebo keď som dávala po 1 lyžici bolo to veľmi na husto Úsmev


mramorový korpus z Dortománie, návod, Netradičné korpusy, Dada 2608, 1

mramorový korpus z Dortománie, návod, Netradičné korpusy, Dada 2608, 2

mramorový korpus z Dortománie, návod, Netradičné korpusy, Dada 2608, 3

mramorový korpus z Dortománie, návod, Netradičné korpusy, Dada 2608

mramorový korpus z Dortománie, návod, Netradičné korpusy


reklama


reklama

Komentáre

aj ja to takto robim... len davam 2 lyzice bielej a 1 lyzicu tmavej hmoty...takze oddelujem tristvrte bielej a stvrt tmavej... lepsie vyniknu kruhy :)

tak toto je naozaj super, konecne vidim presny postup, lebo ja som si vzdy s tym lamala hlavu Chichocem sa dakujem, velmi si pomohla a mozem sa este opytat? ked uz skoncis s poslednou lyzicou, tak uhladzas vrch? dakujem TlieskamTlieskamTlieskam

ja neuhladzam vrch...len tak potrasiem formou, alebo plechom ked peciem v rafiku a ono sa to pekne rozlozi kde ma

dakujem a ak mozem este jednu otazocku, dalo by sa taketo nieco aj v srdcovej forme? Hambím sa dakujeeeeem Zlomené srdce

samozrejme, da sa to v každej forme... Mrkám

do ovalu som davala 2 kopky, tiez to vyzeralo super

dakujem, presne tak som asi aj myslela, ze do srdca asi po dve kopky, aby sa to do tych ohybov pekne dostalo, dakujem Kvietok

dakujem, bo ja taky zaciatocnik a potrebujem vsetko polopate vysvetlit Hambím saChichocem sa

misiak, Pi, 08. 04. 2011 - 20:27

tiez som ho robila. ja som to nasla na mimibazare.
a skusene babky co pecu cely zivot sa pytali ako som to dokazala.efekt to malo.

terinka, Pi, 08. 04. 2011 - 22:21

supeeer, minule som ako blba kukala že ako je to možné, lebo sa mi to nepodarilo tak ako som si myslela :)))
ďakujem Zlomené srdce

mirocka, So, 09. 04. 2011 - 16:43

ja to robim tak, ze lejem raz z jednej misky, raz z druhej...nechce sa mi to robit lyzicami... Áno

Fina, So, 09. 04. 2011 - 17:29

Ja som to robila pred týždnom prvý krát a neverila som sama sebe aká som šikovná.Je to uplne lahučké len sa do toho pustit.Mna na to nahovorila susedka,tá pečie pekné aj velmi dobré torty.Tiež som dávala 2 lyžice bledej a jednu tmavej.

Dievčatá ja mám vyskúšané naberačky ľudovo žufane väčšiu na bledú menšiu na tmavú je to blezkovo Áno

dagaz, Ne, 10. 04. 2011 - 15:52

tak ja som ho vyskusala, je uplne super, vyzera to po prekrojeni uzasne:)

To teda si pomohla a velmi!!! Dakujem!!! Myslim ze by sa to dalo vyskusat aj na puncovy stredovy plat. Co vy na to? Len raz som robila puncove rezy, ibaze ta kresba v strednom plate, bola akasi divna. Tak, mozno by to slo, nemyslite?

Marjed, Po, 11. 04. 2011 - 22:31

Ja ho robím, je to trošku babračka kým ho nadávkuješ do formy, ale výsledok stojí zato...aj mne sa všetci čudovali, ako som to dokázala Chichocem sa A chutí ako bábovka Vyplazený jazyk

sona7, Ut, 12. 04. 2011 - 21:38

...ja som robila srdce ,uuuzasne sa podarilo,aj som ho vyfotila, len dcera musi prijst,ona mi to da sem,
Majuska27 mas dobry napad, urcite tak budem robit,puncak,
to srdce je super,ale budem to robit ako pise Fina,2lyz.biele a 1 kakaovu..
DADA2608 DAKUJEM, uz len takto budem piect ,pre zakaznika.. BozkávamKvietokKvietokKvietok

pozri si to ešte raz a dozvieš sa že cesto rozdelila na 2/3 a 1/3 tmavú potom to nieje na husto a krásne krohy výjdu ked dávaš dvelyž. bielej a do toho jednu lyžicu hnedej
ÁnoTlieskamKvietok

a je nato nejaky specialny recept alebo sa to da s beznou piskotovou hmotou

Robila som ho, a zozal uspech, dakujem pekne!!! Sasa 2662 je to klasicka piskota na aku si zvyknuta Úsmev. Myslite, ze by mramorova kresba vydrzala aj v nerezovej miske? Robila som lienku, a tam by som to nabuduce chcela opat vyskusat, len nechcem to nechat na nahodu ak sa to nejako premiesa. Dajte prosim daky typ. Vrele dakujem Veľký úsmev

ja som robila Bohušov recept na nadstavovanú piškótu, keď si zadáš do vyhľadávača tak ti to vyhodí,ale dá sa to v podstate s akýmkoľvek cestom Úsmev

anip, So, 26. 11. 2011 - 00:02

Tiež som ho robila do veľkej poľovníckej torty na oslavu manželových narodenín a po prekrojení to malo úžasný úspech. Mala som z toho radosť. KvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietok

vďaka za fintu ÁnoÚsmevpoužila som to do dcérkinej torty, vyzeralo to krásne len tá kakaová časť bola o čosi hustejšia a nevyrástla na úroveň tej bielej...dala som veľa kakaa?

asi áno ,netreba ho dávať veľmi veľa ,lebo potom to naozaj veľmi zhustne Úsmev

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama