reklama

Recept - gaštan.zákusok, rezy


reklama

Dievčatá,šikovné žienky - nepoznáte dáky dobrý odskúšaný recept na gaštanový zákusok alebo rezy, ak áno, poprosím recept.
ĎAKUJEM Zlomené srdceZlomené srdceZlomené srdceVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlahe
Ja poznám iba ten - spodok kakak.biskvit sa natrie lekvárom, uvarí sa puding, ktorý sa rozmieša s maslom a gašt.pyré, a na vrch ide šlahačka alebo karam. šľahačka a na ňu sa postrúha opäť gaš.pyré.


reklama


reklama

Gaštanový tunel:

Piškótové cesto z 3 vajec, 60 g kryštálového cukru, 2 PL kakaa, 100 g sekaných mandlí. Upečieme na užšom pekáči na papieri na pečenie. Pečieme asi 15 minút pri teplote 200 stupňov.
Formu na srnčí chrbát vyložíme fóliou, po stenách rovnomerne roztlačíme 400 g gaštanového pyré a uložíme do chladničky.
2 tégliky šľahačkovej smotany vyšľaháme s 1 stužovačom a vyplníme srnčí chrbát, znova uložíme do chladničky.
Po vychladnutí vyklopíme na vychladnuté rovné mandľové cesto, odstránime formu, fóliu, prečnievajúce okraje cesta odrežeme a znova dáme do chladničky.
Polejeme čokoládovou polevou pripravenou z 200 g varovej čokolády, 4 PL mlieka a 50 g masla. Necháme stuhnúť.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama