reklama

Parížska plnka - horká, málo slakdá????


reklama

Ahojte, chcem Vás poprosiť o radu....Včera večer som si pripravila čokoládu so šľahačkou na parížsku plnku....Teraz som vyšľahala a šupla do chladničky.....Kedy môžem plniť?
Parížsky krém sa mi zdá málo sladký....je to normálne? v 1 l šľahačky som rozpustila 2x100 g čokolády.....Šľahačku som použila 36%-nú, kúpenú v AT v Spare, inú som nemala a čokoládu z TESCA "Carla" na varenie - horká (jedinú bezlepkovú, čo som v Tescu našla)....Zdá sa mi to na chuť horké, málo sladké...je to normálne? Na korspus chcem síce dať ešte višňový džem riedený šťavou zo zaváraných višní a na parížsku plnku višne....bojím sa, aby torta nebola málo sladká.....čo myslíte? teraz už asi nič, keď je parižák vyšľahaný a bez cukru....však? Ďakujem.... Zlomené srdceZlomené srdceZlomené srdce


reklama


reklama

erika43, So, 19. 03. 2011 - 12:07

Ja robim z rastlinnej slahacky a ta je sladsia ako obycajna,tak tam cukor nepridavam.Naposledy som vsak robila cokoladove lily a tiez bolo malo sladke tak som pridala prásk.cukor-preosiala a pridala,aby neboli hrudky.Vyskusaj.Pozor vsak,aby si to nepreslahala. Slnko

maratmi, So, 19. 03. 2011 - 14:43

ja som tiez robila bez cukru a este som davala aj visnovy krem bez cukru a bala som sa, ze to bude humus bez chuti, ale bola fantasticka a kazdy jedol aj potah (MMF) tym, ze nebola presladena..neboj dobra bude, staci ked je korpus s cukrom.. tot moja skusenost

Ďakujem Vám....maratmi, potešila si ma...tak to nechám tak, žiaden cukor už radšej nebudem pridávať, aby som to neskazila úplne...snáď bude chutiť Zlomené srdceTorta

ja davam 1slahacku 1kakao cera150gr 35dgcukor a je az velmy sladka tak som znizila cukor na 20dg a je perfektna velmy si ju pochvaluju a aj ja Vyplazený jazykVyplazený jazykVyplazený jazyk

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama