Ja robim z rastlinnej slahacky a ta je sladsia ako obycajna,tak tam cukor nepridavam.Naposledy som vsak robila cokoladove lily a tiez bolo malo sladke tak som pridala prásk.cukor-preosiala a pridala,aby neboli hrudky.Vyskusaj.Pozor vsak,aby si to nepreslahala.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte, chcem Vás poprosiť o radu....Včera večer som si pripravila čokoládu so šľahačkou na parížsku plnku....Teraz som vyšľahala a šupla do chladničky.....Kedy môžem plniť?
Parížsky krém sa mi zdá málo sladký....je to normálne? v 1 l šľahačky som rozpustila 2x100 g čokolády.....Šľahačku som použila 36%-nú, kúpenú v AT v Spare, inú som nemala a čokoládu z TESCA "Carla" na varenie - horká (jedinú bezlepkovú, čo som v Tescu našla)....Zdá sa mi to na chuť horké, málo sladké...je to normálne? Na korspus chcem síce dať ešte višňový džem riedený šťavou zo zaváraných višní a na parížsku plnku višne....bojím sa, aby torta nebola málo sladká.....čo myslíte? teraz už asi nič, keď je parižák vyšľahaný a bez cukru....však? Ďakujem....