Ja som piekla s medoveho, vyrezane, a na plechu upecene. Ak ti mozem poradit urob ho trochu mensi ako je torta, lebo ten potah budes mat o 1,5-2 cm väcsi. Ja som ten pernik natrela cokoladou...(pod potahovku). Pozri na moju stranku a na postup od lenkafab. Ja si myslim ze ho mozes robit uz v utorok. Tam nic nie je co by sa pokazilo. Pockaj este co ti poradia ine babenky , tie su skusenejsie nez ja... Vela stastia.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobry den vsetkym sikulkam, ktore su ochotne pomoct
Mam v plane upiect na vyrocie tortu v podobe bonbonieroveho srdca. Viem ze vrchnak treba upiect z medovnikoveho cesta (mam uz zamiesene). Ale neviem ci mam tvar srdca piect vo srdcovej forme, v tej co aj piskotu. Alebo mam z medovniku vyrezat tvar, a piect na velkom plechu volne - nebude potom vacsi ako piskotovy korpus? Pouzila som korenie do pernika, nie medovnikovy kypr. prasok.
A mozem si takyto vrchnak potiahnut a ozdobit uz v utorok,ked torta ma byt az na sobotu? A pod potahovku mam dat maslo s cukrom, alebo ... ?
Dakujem za vsetky cenne rady!