reklama

Oplatka

dagaz , 10. 11. 2010 - 13:08

reklama

Ahojte zienky, chcem sa opytat...a hlavne poradit, idem robit tortu pudrenku s otvorenym poklopom....teda nieco ako notebook...ten poklop bude z oplatky...mozem tie oplatky naplnit nutelou?...Nezleje sa mi to?....alebo radsej cokoladu, popripade grilaz..len neviem ci to nebude tazke:(


reklama


reklama

AnaP, St, 10. 11. 2010 - 13:35

Ja by som radila skôr čokoládu-nutelová plnka oplatky navlhčí a bude sa to krútiť.možno majú druhí iné skúsenosti a poradia lepšie.Nech Ti to vyjde! Zlomené srdce Anka

ja by som ti poradila nutelu vymiesat s maslom,malo by to pekne drzat a "neliat" sa . Mrkám

sio, St, 10. 11. 2010 - 17:53

ja by som tiež dala čokoládu,aj od maslovej plnky zmäkne oplátka

fani, St, 10. 11. 2010 - 19:47

Určite by som dala čokoládu. Tá dobre plátky zlepí, nešmýkajú sa a nezmäkne. KvietokKvietokKvietokKvietok

dagaz, St, 10. 11. 2010 - 21:58

dakujem za rady...a kedze vecsina sa priklana k cokolade tak som to spravila z cokolady....este neviem vysledok, necham sa na rano prekvapit Chichocem saChichocem saChichocem sa

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama