neviem ci je problem v miske,pretoze mne sa uspesne zrazal pudingovy krem v akelkolvek miske,potom som opravovala,nahrievala,taka robota ma nebavila... casom som zistila ,ze som sa snazila davat čo najmenej masla,skratka puding potrebuje aspon podla mna viac masla ako som davala,ale zase primerane nech to nieje priečne od masla.už sa nezražal,ale aj tak som to nakoniec vzdala a robim ,,slahany nad parou,, v mikrovlnke,ten sa podari vzdy aj s minimom masla a chutovo sa nevyrovna žiadnemu pidingovemu,toť moja skusenosť,som zvedava ako sa ,,darilo ostatným
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte. Viem, že táto téma je tu preberaná už viackrát, ale nikde som nenašla to, čo mA zaujíma. Chcem sa vás spýtať, či ste sa už niekedy zamýšľali nad tým, v čom krém pripravujete. Voľakedy som so zrazenými krémami nemala žiadny problém. Až do chvíle, keď som si zriadila vlastnú domácnosť. Odvtedy sa mi vôbec nedarili a bolo mi divné prečo. Všetci všade píšu, aká je dôležitá teplota ingrediencií, že musia mať rovnakú teplotu, keď ich dávame dokopy, ale nikto nikde nepíše, v čom sa majú pripravovať. Po tom, čo sa mi zrazili dva krémy som usúdila, že i teplota mise rozhoduje. Používala som plechovú misu a tá je studená a krém sa mi od okrajov zrážal. Hoci zo začiatku šľahania vyzeral krásne, nakoniec sa úplne zrazil. Zaujíma ma váš názor.Už ste sa nad týmto aj vy zamýšľali? Myslíte si, že tu zohráva úlohu aj teplota mise? Osobne si myslím, že áno, ale nechám si poradiť od skúsenejších.