s čím si spájala mascarpone?, a ako si šľahala?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
s čím si spájala mascarpone?, a ako si šľahala?
Veru, napis presny postup, nech Ti mozu sikulky poradit
Hm ťažko radiť.
Ja som ho nechala vychladiť a potom ešte raz poriadne na najvyšších otáčkach šľahala asi 10 minút.Bol super hladučký.
Ale niekde som čítala radu od Jožky Šebákovej Zaukolcovej, že ho treba veľmi opatrne trošku nahriať, nie moc!!! A potom ešte raz poriadne vyšľahať.
A včuľ raď!!!
ak si ho robila bez slahacky, staci trochu zohriat a bude opat pekne hladky
ja takéto veci riešim ponorným mixérom...
Prosím Vás,viete mi niekto poradiť,čo mám robiť ked sa mi zrazil krém z mascarpone?