reklama

Zarazena parizska slahacka-100% pomoc Creme Ole


reklama

Dievcata, sama som sa pytala pred casom a boli tu rozne rady co so zrazenym parizakom, zahriat maslo pridat do kremu-ano krem je hladky ale po naneseni na piskotu a opatovnom schladeni, znova kvapocky akoby kakaa, dnes sa mi opat raz zrazila pariska slahacka tak som tam picla u nas v nemecku sa ro vola Galette coko puding bez vaenie tiez od toho znameho doktora ... Chichocem sa puding akoby pohltil tu vodu medzi slahackou a bol krasne ladky a tuhy jak slak, tak sa vytesujem ze toto mi pomohlo...takze creme ole vzdy do zasoby myslim ze je to ekvivalent toho slovesnkeho ;)


reklama


reklama

to je pravda ole creme je super vec kto to vyskusal a poradil ze to tak funguje na parizsku slahacku klobuk dole a velka vdaka ...... Tlieskam

Iva K., Pi, 24. 08. 2012 - 18:36

Jen vmíchat do té sražené živoč.šlehajdy ten pudink,nasypat a vyšlehat? Hambím saZlomené srdce

Tak presne len vysypat vyslahat ani nie pol minutky a vsetko je krasne lahke a tuhe...a podla mna aj mnamkovejsie...

Monči, So, 25. 08. 2012 - 19:42

toto môžem len potvrdiť.tiež sa mi parížak zrazil a našla som radu,že dať creme ole.nedala som ale celé,pridávala som postupne.o chvíľočku to bolo krásne tuhé a po zrazení ani náznaku.takže tiež musí byť vždy v zásobe MrkámMrkámMrkámVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlaheVáľam sa od smiechu po podlahe

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama