reklama

Ostré hrany na torte

Pridal/a Lorna dňa 14. 12. 2015 - 11:23
Ostré hrany na torte, návod, Videopostupy pre začiatočníkov, Lorna

reklama

Ahojte,

konečne sa mi podarilo natočiť video, ako na ostré hrany na torte..

Len stručný popis k tomu: Tortu obtieram krémom, ktorý som vyšľahala z cca 2-3 lyžice klasického pudingovo maslového krému + 1 maslo + 200-300 g čokolády 52%. Po stuhnutí a prevrátení do pôvodnej polohy, treba ruky namáčať do horúcej vody, prebytočnú vodu otriasť a pohladiť tortu, aby sa trochu vyrovnal teplotný rozdiel (užitočné najmä v letných horúčavách) a aby sa poťahovka prilepila. Možno použiť aj štetec alebo silikónový štetec, no tie sa mi neosvedčili, pretože ak pustí chlp, ťažko ho nájsť a okrem toho nehrejú, ako ruky Veľký úsmev Poťahujem Smartflex velvet.

A tu video:

 

Ostré hrany na torte, návod, Videopostupy pre začiatočníkov, Lorna

Ostré hrany na torte, návod, Videopostupy pre začiatočníkov


reklama


reklama

Komentáre

zlevka, Po, 14. 12. 2015 - 13:14

Ďakujeme! Máš zlaté aj srdiečko SrdcenielenÁno ručičky - všetky torty nádherné!!! Postup vynikajúci, len či to dokážem tak urobiť - odkukať! TlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamTlieskamKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietokKvietok

veľké ďakujem Vám patrí...BozkávamKvietokSrdce zas len zíram, aké máte šikovné ruky...PrekvapenieÚsmevHambím sa

 

kramky, Po, 14. 12. 2015 - 13:29

Úsmev ďakujem lorna, úžasná práca, len tvoje ruky potrebujem požičať ObjímamObjímamkeď to pozerám na videu s kávou v ruke, naozaj nič ľahšie... TlieskamTlieskam

zou, Po, 14. 12. 2015 - 14:50

dakujeme, Tebe sa robi, ked Ti pomahaju tie drobne rucky, co tam bolo vidno....lVáľam sa od smiechu po podlahe

luhli, Po, 14. 12. 2015 - 16:27

Dakujem za perfektne video. Výborný napad s tým papierom na pecenie. Si majsterka, vždy sa necham od teba poučit aj inspirovat.TlieskamSrdceÁno

Iren59, Po, 14. 12. 2015 - 19:12

ďakujem veľmi pekne za perfektné video, ktoré nám menej skúseným veľmi pomôžeTlieskamTlieskamTlieskamSrdce   

Veľká vďaka,len keby som mala Vaše šikovné ruky.Zo Srdceďakujem za perfektné videoTlieskamObjímam

Gitula, Ut, 15. 12. 2015 - 07:26

Lorna veľká vďakaSrdceurčite pomôže  a dúfam že aspoň na polovicu sa mi podarí tak urobiť tak keď si natočila perfektné videoTlieskamObjímam a som videľa že si mala aj šikovnú pomocníčkuHambím sa

andreao, Ut, 15. 12. 2015 - 09:22

Dokonalý postup, klobúk dolu pred tou prácou!!!!!!!!!! TlieskamTlieskamTlieskamMyslím, že viacerým pomôže, ale kým sa vypracujeme k takému záveru, trošku nám to potrvá Chichocem sa

 

SrdceSrdceSrdceSrdceSrdceĎakujeme za video... najpraktickejší a pre tortárky hádam aj najkrajší darček ÚsmevBozkávamBozkávamBozkávam

bezana, So, 19. 12. 2015 - 13:02

moje posledné dve tortičky prešli touto tvojou úpravou Úsmev a veľmi im to pomohlo na vzhľade, aj mne na spokojnosti. Super fotopostup, ďakujem ÁnoTlieskamSrdce

LiViera, Pi, 25. 12. 2015 - 23:14

Úžasné ,Áno som nadšená a veľmi potešená , že som si mohla pozrieť toto video a poučiť sa Úsmev Andrejka,  sto krát ,Srdce srdečná vďaka Srdce

Vdaka, vyskusam, velka poklona,ale podotykam, ze Andrejka ma styri cislom 4 ruky, ktore este aj tancuju a tak... Váľam sa od smiechu po podlahetie sa mi pacia na celom videu najviacÁnoSrdceKvietok

Ahoj Lorna krásne len sa chcem spýtať som cuckrár amatér a vždy na tortičku pečiem klasickú piškotu ale ked korpus troška pokvapkám čajíkom s rumíkom tak je hrozne jemné a láme sa mi a pozerám že ty máš krásny pevný korpus .Poradila by si mi prosím nejaký recept aby som si mohla vyskúšať take krásne hrany?Moc ďakujem za každu raduBozkávam

prosim vas odpovedala vam lorna na ten recept na cesto, mne sa robi to iste co vam, ak nechcem mat suchu tortu Katka

aramana, Po, 04. 04. 2016 - 16:35

Lorna robieva klasiku - koľko vajec, toľko lyžíc múky, toľko lyžíc cukruÁnotento pomer ešte nikdy nesklamal a hlavne netreba vážiťÁno

Ak chcete "mokrejší" korpus, treba do vyšľahaných žĺtok s cukrom pridať trošku vriacej vody a trošku oleja.

Korpus je najlepšie piecť deň vopred, keď sa rozkrajuje na druhý deň, nedrobí saÁno

V tejto diskusii Lorna presne popisuje svoj recept  http://tortyodmamy.sme.sk/najlepsi-korpus

 

Lorna, St, 13. 04. 2016 - 00:55

áno, klasika piškóta.. :-) Vyskúšajte, ja som zatiaľ lepší nenašla..

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama