Ahojte,
konečne sa mi podarilo natočiť video, ako na ostré hrany na torte..
Len stručný popis k tomu: Tortu obtieram krémom, ktorý som vyšľahala z cca 2-3 lyžice klasického pudingovo maslového krému + 1 maslo + 200-300 g čokolády 52%. Po stuhnutí a prevrátení do pôvodnej polohy, treba ruky namáčať do horúcej vody, prebytočnú vodu otriasť a pohladiť tortu, aby sa trochu vyrovnal teplotný rozdiel (užitočné najmä v letných horúčavách) a aby sa poťahovka prilepila. Možno použiť aj štetec alebo silikónový štetec, no tie sa mi neosvedčili, pretože ak pustí chlp, ťažko ho nájsť a okrem toho nehrejú, ako ruky Poťahujem Smartflex velvet.
A tu video:
Ostré hrany na torte, návod, Videopostupy pre začiatočníkov
Komentáre
Andrejka, úžsnéééé, si poklad
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujeme! Máš zlaté aj srdiečko nielen ručičky - všetky torty nádherné!!! Postup vynikajúci, len či to dokážem tak urobiť - odkukať!
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
veľké ďakujem Vám patrí... zas len zíram, aké máte šikovné ruky...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
úžasné a toto som potrebovala lebo mám problém urobiť ostré hrany dík za návod...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
paraaada dakujem kraaasne uzasne video
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem lorna, úžasná práca, len tvoje ruky potrebujem požičať keď to pozerám na videu s kávou v ruke, naozaj nič ľahšie...
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujeme, Tebe sa robi, ked Ti pomahaju tie drobne rucky, co tam bolo vidno....l
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dakujem za perfektne video. Výborný napad s tým papierom na pecenie. Si majsterka, vždy sa necham od teba poučit aj inspirovat.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem za video, určite vyskúšam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem veľmi pekne za perfektné video, ktoré nám menej skúseným veľmi pomôže
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
dakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Veľká vďaka,len keby som mala Vaše šikovné ruky.Zo ďakujem za perfektné video
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujem.. Budem rada, ak vám pomôže
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Lorna veľká vďakaurčite pomôže a dúfam že aspoň na polovicu sa mi podarí tak urobiť tak keď si natočila perfektné video a som videľa že si mala aj šikovnú pomocníčku
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dokonalý postup, klobúk dolu pred tou prácou!!!!!!!!!! Myslím, že viacerým pomôže, ale kým sa vypracujeme k takému záveru, trošku nám to potrvá
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ďakujeme za video... najpraktickejší a pre tortárky hádam aj najkrajší darček
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
velmi pekne dakujeme velmi to pomohlo a krasne VIANOCE
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
moje posledné dve tortičky prešli touto tvojou úpravou a veľmi im to pomohlo na vzhľade, aj mne na spokojnosti. Super fotopostup, ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Super , ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ten postup je supeeer určite vyskúšam
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Úžasné , som nadšená a veľmi potešená , že som si mohla pozrieť toto video a poučiť sa Andrejka, sto krát , srdečná vďaka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
skvelý postup, ďakujem
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
úúúúúúúúúúúúúúúžasné ďakujem z celého
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
perfektný postupvďaka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Vdaka, vyskusam, velka poklona,ale podotykam, ze Andrejka ma styri cislom 4 ruky, ktore este aj tancuju a tak... tie sa mi pacia na celom videu najviac
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Super
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahoj Lorna krásne len sa chcem spýtať som cuckrár amatér a vždy na tortičku pečiem klasickú piškotu ale ked korpus troška pokvapkám čajíkom s rumíkom tak je hrozne jemné a láme sa mi a pozerám že ty máš krásny pevný korpus .Poradila by si mi prosím nejaký recept aby som si mohla vyskúšať take krásne hrany?Moc ďakujem za každu radu
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
prosim vas odpovedala vam lorna na ten recept na cesto, mne sa robi to iste co vam, ak nechcem mat suchu tortu Katka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Lorna robieva klasiku - koľko vajec, toľko lyžíc múky, toľko lyžíc cukrutento pomer ešte nikdy nesklamal a hlavne netreba vážiť
Ak chcete "mokrejší" korpus, treba do vyšľahaných žĺtok s cukrom pridať trošku vriacej vody a trošku oleja.
Korpus je najlepšie piecť deň vopred, keď sa rozkrajuje na druhý deň, nedrobí sa
V tejto diskusii Lorna presne popisuje svoj recept http://tortyodmamy.sme.sk/najlepsi-korpus
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
áno, klasika piškóta.. :-) Vyskúšajte, ja som zatiaľ lepší nenašla..
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super,super.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
super video si šikulka
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
perfektné video!Ďakujeme