reklama

otvorená čokoládová kniha

nana5 , 15. 03. 2013 - 10:16

reklama

Čaute kočky mám na Vás veľkú prosbu- zákazníčka si praje otvorenú knihu ale poliatu čokoládou . Ako by som ju mala poliať aby to vyzeralo pekne aj z bokov ? Máte na to nejaký trik ? S čokoládou sa robí celkovo ťažšie a ešte to má predstavovať otvorenú knihu. Ako na bokoch spraviť akože listy.


reklama


reklama

Veru, polievanie s cokoladou to je kumst a carovanie, este som na to neprisla ako to treba Chichocem sa ... tie listy by som urobila z cokohmoty, cokoplasteliny alebo cokoflexu, klasicky na tenko rozvalkat a vyrezat obdlznik, ten bude navrchu a pod neho by som dala iba take trojuholniky, aby to vyzeralo navrstvene strany na sebe, neviem, ci pisem zrozumitelne Úsmev boky rovnako potiahnut a kosticou urobit ryhy akoze listy na sebe, nech sa podari Kvietok

Súhlasím, že torta čokoládová je oveľa zložitejšia ako poťahovaná...ja som kedysi robila otvorenú knihu, foto netuším kde je...boky aj vrch som poliala bielou čokoládou a listy z boku som robila tak, že som si kúpila hrebeň - taký hustý všiváčik Chichocem sa , namočila som konce zubov do hnedej čokolády a prechádzala po bokoch. Tým sa v bielej čokoláde vytvorili jemné ryhy- strany. Neviem, či som to nenapísala ako talian. Na vrch som písala kornútikom rozpustenou čokoládou, to bol iný level, písala som to donekonečna....nech sa podarí

Polej čokoladou,zober fen do ruky a krásne ti vyrovna nedokonalosti,bok po zaschnutí trochu nahrej a použi hreben ako pisala Timea248, Slnko už som používala aj na kolače, ked som chcela mať rovnomernu čok polevu ,aj ked mi rýchlo schne poťahovka tak použijem fen. Úsmev

nana5, Po, 18. 03. 2013 - 13:28

Ďakujem Vám všetkým za odpovede, tento postup som hľadala. Tlieskam

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama