Hrudky sa robili aj mne a prišla som na to, že keď do rozrobeného želatínového stužovača prilievam jogurt postupne a za staleho miešania tak vtedy ich nemám. Skús robiť tak , že to napr. mixuj a do toho postupne prilievaj jogurt a potom šľahačku. snáď som pomohla
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Ahojte. Chcem poprosiť o radu. Včera som prvý raz robila jogurtovú plnku. Ešte som nerobila so želatinou. Myslela som si, že to nebude problém, keď budem postupovať podľa návodu a Vašich rád. Plnku som robila so stužovačom za studena od Dr.Oetkera. Keď som mala plnku hotovú, boli v nej hrudky a v priebehu natierania na korpus ich bolo stále viac. Tak neviem, či to má tak byť, či keď naplnená torta vytuhne, hrudky tam nebudú? Plnka má výbornú chuť, ale bojím sa či som neurobila niekde chybu.