reklama

upečenie korpusu


reklama

Žienky mám takú otázočku ako skoro dopredu si napečiete korpusy na torty a kedy potom plníte? napr . môžem aj v stredu a naplním len v piatok?nič sa tej piškóte nestane?


reklama


reklama

môžeš si ich zabaliť do potravinovej fólie, ja som takto mala korpus pripravený skoro týždeň, viezla som ho v horúcom lete, na dovolenku a plnila až o 6 dní tam, nič jej nebolo.

Áno v pohode môžeš, bude sa Ti potom aj lepšie prekrajovať, lenn ho nezabudni dobre zabaliť, aby neobschol Úsmev

sona7, Ut, 15. 05. 2012 - 14:58

..vychladnuty zabalit do pot.folie,ja kazdu stredu si chystam korpusy, plnim stvrtok ,piatok..

Bejulik, Ut, 15. 05. 2012 - 20:24

Ja si tiež pečiem dopredu, dobre zabalím a keď sú horúčavy, dám radšej do chladničky Slnko

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama