reklama

Stuhnutá Creme Patisserie - čo s tým?


reklama

Mám doma Creme Patisserie, rastlinnú šlahačku od Raja, o mesiac je koniec datumu spotreby, tak som si povedala, ze ju dnes použijem. Chytila som krabicku a cela šlahačka je tvrdá, akokeby stuhnuta. Nemáte náhodou skúsenost, či je i takto použiteľná, alebo čo by som mala robiť, aby bola opať tekuta? potrebujem ju do krémov - aj v tekutom stave aj vo vyšlahanom stave. Dakujem.


reklama


reklama

Neviem, ja ju mam vzdy tekutu, nerobila by som s nou, podla mna je uz nevhodna...ved uvidis, co ti ostatne sikulky poradia Úsmev

nela88, So, 06. 10. 2012 - 15:39

Vyber ju z krabice a daj zohriať v hrnci a bude v pohode.

atigram, So, 06. 10. 2012 - 15:47

Ahoj Zuzkacik ja Creme Patissérie používam non stop a ešte som ju nemala takú stuhnutú,ako píšeš nezamrzla Ti náhodou nemala si ju opretú o zadnú stenu?To ma len tak napadlo či náhodou,ak nie skús ju otvoriť a okoštovať či nieje kyslá(ak si ju mala v ľadnicitak by jej nemalo byť nič,keď záruku ešte má) ak nieje kyslá malo by sa s ňou dať i tak robiť,ale nechápem prečo je až taká tuhá já kupujem vždy celé balenie,ale toto sa mi ešte nestalo mávam ju stále v ľadnici,no toto mi ešte neurobila Prekvapenie skúj s ňou robiť a uvidíš nech sa darí MrkámÚsmev

Dakujem za rady....tiez som rozmyslala, ju dat celu, nenacatu do teplej vody, nechat opat cez noc v chladnicke a zajtra by sa dala mozno slahat.a ale kedze som s nou uz chcela robit, tak som ju použila len pri vareni s čokoladou, na šlahanie som dala normalnu šlahačku. Vobec nechapem co sa s nou stalo, skladovala som ju sice mimo chladnicky, ale je na nej napisane, ze znesie do 20 stupnou. Nikdy som s nou nemala problem....Ešte raz vam dakujem baby.

Boyle, So, 06. 10. 2012 - 18:34

Mne sa to stalo tiež (nebola to Rajo, ale Irex), podrvila som ju a premiešala s prídavkom cca štvrť litra teplého mlieka. Nechala som ju postáť, znovu premiešala a dala vychladiť. Potom sa mi dala celkom dobre vyšľahať napriek hrčkám - rozšľahali sa. Chuťove bola dobrá a mala ešte 2 mesiace záruku.Neskladovala som ju v chladničke, ale v pivnici, takže podchladená nebola. Vyskúšaj najprv na časti ...

keli62, So, 06. 10. 2012 - 20:38

aj mne sa to stalo ,ale dá sa použit na falošný paríž,krásne sa ohreje a rozpustí,dokonca sa mi zdá s tejto šlahačky tento krém chutnejší.

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama