podla akého receptu konkrétne robíš korpus, pri kolko stupnov ho pečieš?
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
podla akého receptu konkrétne robíš korpus, pri kolko stupnov ho pečieš?
takéto vôbec existuje??? v živote som takéto nepočul...
môj skromný názor je, že ten korpus nie je seknutý, ale nedopečený....teda tá stredná časť je surováááá....pred vybratím korpusu z rúry treba pozrieť /pichnúť/ špajdlou do stredu - musí byť čistá bez omrviniek - neviem ako dlho pečieš, ale skús to takto....veľa zdaru...
...moze to byt aj mukou,ja som kupila znacka CBA no strasne, vyslovene na zufanie, aj som povedala v Ter.. tam som ju kupila ,,10kg,,nech ju vyvezu prasatam,miesala som ju s Babickynou mukou..
Tiez myslim, ze nedopecene, zo zaciatku sa mi to parkrat stalo, treba iba poriadne dopiect korpus Ja peciem iba na 150 a podla velkosti korpusu 40-55min., je potom ok.
ja som ho piekla na plechu ,takže bol nizky a pri teplote tuším 200 stupnou,špajdlou som ho skušala ,nelepilo sa,nabuduce skusim nižšiu teplotu ,zabudla som povedať že to bolo kakaový korpus,dakujem za cenné rady vyskušam
poradťe mi prosim,stava sa mi často že sa vo vnútri korpusu sekne cesto,je tmavšie a take pevnejšie,navonok je však pekné a nadýchane,neviem čo robím zle,pečiem podla receptu,