reklama

Bieločokoládový rozmar

Pridal/a ivetka2930 dňa 06. 10. 2016 - 18:28 - Recepty ivetka2930
Bieločokoládový rozmar, Recepty na zákusky, ivetka2930

reklama

...veď kto by si rád nepomaškrtil na čokoládovom zákusku :)

Ingrediencie
Na dva korpusy:
10 kusy vajce
200 gramov kryštálový cukor
180 gramov polohrubá múka
10 polievkové lyžice voda
6 čajové lyžičky kakao
1 kus prášok do pečiva
Plnka 1:
8 decilitre mlieko
1 kus maslo
2 1⁄2 kusy Zlatý klas
6 polievkové lyžice práškový cukor
1 kus biela čokoláda
Plnka 2:
1⁄2 liter rastlinná šľahačka
1 kus mliečna čokoláda
1 kus biela čokoláda
Dokončenie:
  trocha čokoláda
1 balík BeBe keksy kakaové
1 balík BeBe keksy svetlé
Postup

2 kakaové korpusy:

Uvedené ingrediencie sú na dva kakaové korpusy po 5 vajec, môžete použiť svoj obľúbený recept.

Plnka 1:

V časti mlieka si rozpustíme bielu čokoládu. Vo zvyšnom mlieku si rozmiešame Zlaté klasy, vlejeme do vriaceho mlieka s čokoládou a uvaríme puding. Vychladnutý primiešame k maslu.

Plnka 2:

V rastlinnej šľahačke si rozpustíme mliečnu a bielu čokoládu, nesmie vrieť inak sa nevyšľahá, počkáme kým vychladne a dáme na pár hodín do chladničky.Šľahačku ktorá nám odstála v chladničke vyšľaháme.

Spájame: Cesto, plnka, striedavo svetlý a tmavý BB keks, čokošľahačku, cesto. Trošku ho zaťažíme a potom ho natrieme troškou plnky a ľubovoľne polejeme čokoládou.

Dobrú chuť!

Celkový čas
0 minút
Čas prípravy
0 minút
Čas varenia / pečenia
0 minút
Zatiaľ nehodnotené

reklama


reklama

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama