ja som to este neskusala, ale minule sa tu o tom pislo, ze cerstve ovocie namacaju do zelatiny a tym to konzervujes, tak ti to ani nezhnedne, aje to stale pekne cerstve.Vlastne,doma ked som robila ovocne torty so zelatinou, tak som velke kusy ovocia polievala zelatinou a vyzera to super a aj to dobre konzervuje, tak ziadny strach, isto to funguje.Len ovocie jedno po druhoum namacaj do zelatiny a tak to ukladaj.
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dievčatá chcem Vás poprosiť, ktoré máte skúsenosti so zdobením torty čerstvým ovocím. Mám požiadavku od kamarátkinej dcéry na svadobnú tortu v septembri, ktorá by mala byť ozdobená čokoládou a čerstým ovocím. Tú čokoládu som im vyhovorila, zafarbím im radšej WI, ale s toho čerstvého ovocia sa bojím. Torta by mala byť poschodová a bojím sa, že v septembri bude ešte teplo a to ovocie sa začne v tom teple kaziť. Ako to robíte, čím konzervujete to ovocie, resp. dávate ho do nejakého gélu, ak áno tak do akého? Najhoršie je keď niekto má nejakú predstavu a nedá sa presvedčiť, lebo je tvrdohlavý. A zas nechcem robiť niečo za čo nedokážem sama ručiť, keďže s tým nemám skúsenosti.