Ja keď robím tak ju nedávam sušiť do trúby len ju dám na chvíľku zhriať aby sa hrčky želatínové roztopili a zarovnala sa a potom sa suší cez noc, ešte pružnú vyberiem dám do igelitového vrecka a do ľadničky a drží. Neviem či som Ti poradila ale vyskušaj. Pridala som Ti obrázok čo som robila prvú ináč už nepridávam http://www.tortyodmamy.sme.sk/narodeninove/bejke
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Milé cukrárky, prosím o pomoc. Robila som krajku z Montany podľa Vašich receptov, aj so želatínou, aj s Cerou. No žiadna sa mi nepodarila. Jedna bola stále mäkká, druhá sa lámala Sušila som v rúre aj pri 120 stup. 6 minut, aj pri 50 stup. 30 minút a výsledok bol hrozný. Mám urobiť tortu na svadbu s krajkou a bojím sa, že sa mi nepodarí.
Za tieto dva dni som ich urobila asi 8 Prosím ak viete v čom robím chybu, pomôžte. Ďakujem, za každú radu.