ovocná plnka a poťahovanie

Dobrý deň!
Ja som medzi vami úplne nová a potrebujem poradiť.
Zajtra sa vrhám na tortu.Chcela by som spraviť poschodovú, ale plnku chcem ovocnú: tvaroh, kys.smotana, želatína....a tortu potiahnuť hmotou...
Ale takúto želatínovú robím prvýkrát. Prosím Vás, mam tortu naplniť, nechať vo forme a tak do chladničky,a ešte ju mám potom potiahnuť krémom a až potom marcipán??? ďakujem za radu, pekný dník prajem

Komentáre

nooooo tak ja som tiež len

nooooo tak ja som tiež len začiatočník, ale ja by som tvarohovú plnku plnku dala len do vnútra torty, pod poťah by som určite dala maslovú plnku, tvaroh spôsobí ze sa poťahovka môže začať topiť.
keď som ja robila tortu, tak som ju naplnila, potrela celú plnkou a šupla do chladničky, potom som poťaahovala :)
dúfam že som trošku poradila Mrkám Mrkám Mrkám

Vitaj na stránke!

Vitaj na stránke! Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam Tlieskam
Žienky isto poradia, ja len pár info keď budeš mať čas... Úsmev
V pravo sú Nové diskusné témy, klikni na viac a rozbalia sa ti všetky témy ktoré na stránke máme.
V tvojom prípade by som si pozrela niečo o plnke pod poťah - http://www.tortyodmamy.sk/forums/kremy/aky-krem-pod-potahovku
tiež receptíky a vychytávky na "netučné" plnky - http://www.tortyodmamy.sk/forums/kremy/smotanove-tvarohove-jogurtove
o poťahovaní, ak je to tvoja prvá tortička - http://www.tortyodmamy.sk/forums/torty/potahovanie
a keďže ideš robiť poschodovú, tak aj niečo o nich - http://www.tortyodmamy.sk/forums/torty/poschodove

A ešte dávam do pozornosti - vpravo hore je vyhľadávač google, ktorý hľadá len na týchto stránkach. Áno Áno Áno

Pre lepšiu orientáciu na stránke je myslím aj toto dobrá pomôcka http://www.tortyodmamy.sk/dobre-rady-v-kocke

Tak ešte raz vitaj, nech sa tortička vydarí Áno Áno Áno

Vitam Ta tu a nech sa Ti s

Vitam Ta tu a nech sa Ti s nami dobre pecie... Slnko Slnko Slnko Pohoda

takže tvarohovou plnkou si

takže tvarohovou plnkou si naplň tortu,potri maslovým krémom (stačí vymiešať maslo a prášk.cukor),potri každé poschodie zvlášť,daj zatuhnúť do chladničky na pár hodín(niekedy stačí 1-2) a potom môžeš poťahovať.len nerozumiem trošku tomu "nechať vo forme a tak do chladničky."mysíš vo forme,v ktorej si ju piekla?ak hej,tak to určite nie,pretože ti tam ani nevojde,bude potretá krémom a ak by aj vošla,zle by sa vyberala.normálne je nechaj zatuhnúť na doske,tácke.............ja tiež len začíanm,tak možno skúsenejšie žienky poradia niečo iné

A ODPORÚČAM LINKY,KTORÉ DALA ARAMANA,bez hľadania sa nič nenaučíš.

vitaj na skvelej stranke

vitaj na skvelej stranke

ďakujem pekne za všetky

ďakujem pekne za všetky rady....prejdem si tie stránky a uvidíme, čo z toho bude Úsmev Úsmev dúfam, že sa vydarííí Mrkám

Odporúčame