Kinder torta

Popis

super zákusok

Zhrnutie

Výnos
plech
Čas prípravy
1 hod, 30 minút
Čas varenia / pečenia
Celkový čas
1 hod, 30 minút

Ingrediencie

150gramovposekaných orechov (opražiť)
6kusybielkov (sneh)
200gramovpráškového cukru
500millilitrovmlieka
6kusyžltkov
7polievkové lyžicekryštalového cukru
1kusvanilkový puding
1kusvanilka
250gramovHery
100gramovčokolády
200gramovnutely
3balíkyBB keksy
2kusyšľahačky
 trocharumu
 trochakávy

Inštrukcie

Na plech dáme papier, na ktorý nasypeme opražené posekané orechy a vylejeme vymiešaný sneh z bielkov a cukru. Pečieme pri teplote 150 stupnov 45 minút. Z mlieka, žltkov, cukru, vanilky a pudingu uvaríme kašu.Do vychladnutého krému vmiešame 1 Heru. Krém rozdelíme na 2 časti. Do jednej dáme 100 g roztopenej čokolády. Na obrátený koláč natrieme Nutelu, na to dáme biely krém, na krém poukladáme BB keksy namočené do rumu a kávy, na to dáme čokoládový krém a na vrch ušľahanú šľahačku. A koláč je hotový :) Najlepší je vychladený. :)

Základné ingrediencie: 

Recepty: 

Komentáre

Fiha,aj ked nieje obrazok Plačem uz recept vyzera zaujimavo...skusim,uz teraz sa tesim,kavove milujem... Vyplazený jazyk .Dakujem Bozkávam

je to na normálny veľký plech alebo na okrúhlu tortovú formu... volá sa to torta, preto sa pýtam... aby som z toho neurobila nejakú placku :-))

Mám tento recept pod názvom Kider rezy a rozpis je na jeden veľký plech. Mám aj obrázok, ale do tohto príspevku ho neviem vložiť.

ÁnoÁnoÁnoÁno

áno kočky, je to tak ako píšete, recept je na velký plech, a určite sa oplatí ho vyskúšať

TlieskamTlieskamTlieskam ja ho robievam a je to úžasná mňamka TortaTortaTorta

ÁnoÁnoÁno

Ja mám síce iný recept a u nás sa volá Kinder koláč ale aj tento môže byť perfektný ako ten čo robím ja . treba ho vyskúšať u nás netrvá ani 2 hodiny a je celý preč .

Baby prosím vás poraďte.
Robila som ho druhý krát a naprd...
Ten sneh sa mi nedarí upiecť.Prvý krát som skúsila podľa receptu ale po 25 minútach už bol zvrchu úplne hnedý, stiahla som stupne a aj tak dnu lepkavé pri orechoch a vrch horký - zhorený.Druhýkrát som dala hneď len 100 stupňov a po hodine a štvrť, zas okolo orechov biele, lepkavé - neupečené a vrch slabo hnedý - horký, spálený... Smútok
Je zlá trúba abo ja som trú.....

Napadlo ma, nemá to byť ako peňačka a sušiť na 100 stupňoch?

Babulky prosím vás, pomôžte a odpovedzte na tú otázočku čo som vyššie písala.Veľmi nám koláčik chutil len ten spodok bol naprd. Smútok

ja si vždy najskôr opražím nasucho orechy a dám ich na papier na plechu a na to rozotriem ten vyšľahaný sneh, pečiem v teplovzdušnej rúre vždy na 150 stupnov tých 45 minut bez ventilátora a vždy je to super, nedala si si na začiatku priveľmi rozohriať ruru alebo piekla na ventilátore? neviem kde inde by si mala chybu, dufam že nabuduce sa podarí :)

Zircon - This is a contributing Drupal Theme
Design by WeebPal.