ahoj ja robimm taik ze dam piskoty na to kyslu smotanu zmiesanu s vanilin.cukrom,na to ovocie,piskoty,smotana a ovocie.a ked necham cez noc v chladnicke tak na druhy den je krasne stuhnuta.nikdy som do nej nepouzila ziadnu zelatinu,netreba.len treba cez noc nechat vychladnut.uz som takych tort urobila niekolko desiatok a vzdy vysla...drzim palce
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
sikovnice..ktore robite tu nepecenu tortu z piskot a zakysanej smotany..chcem sa vas spytat..toto..stuhne vam to dobre???lebo ja som naposledy robila a nestuhlo mi to..tak ako by malo..dala som len smotany a aj slahacku..a este som pridala aj mascarpone..nedavala som ziadnu zelatinu..tak mi prosim poradte..lebo niekto dava aj zelatinu ..a zase niekto nedava a krasne mu to stuhne..dakujem za radu..ak zelatinu tak aku a kde ju mam pridat ale asi do smotany..si myslim..pekny den..