reklama

Najlepšia poťahovka na ganache?


reklama

S radosťou sledujem nárast tortičiek s nádhernými ostrými hranami, predpokladám, že pod väčšinou takto potiahnutých tortičiek je ganache. Ja sama som skúšala len párkrát, musím na tom ešte popracovať :-). Len sa chcem spýtať, žienky, čo s ňou robíte, máte hmotu, ktorú uprednostňujete, resp. s ktorou sa na ganache dobre poťahuje? Pýtam sa hlavne preto, že som videla prierez pár takýchto tortičiek a majú poťahovku krásne natenko. A ešte, idete do bielej ganache, keď tortu poťahujete bielou hmotou, alebo aj do tmavej čoko, nepresvitá potom? Ďakujem pekne.


Tu nájdete všetko o ganache: poleva, náplň, recept, postup, použitie



reklama


reklama

katka_d, Po, 04. 05. 2015 - 15:14

Ja sa tiež chystám na ganáž takže usilovne študujem. Viacero dievčat robí tmavú ganáž aj pod bielu hmotu a nezdá sa mi že by to presvitalo. Hmotu väčšina používa smartflex velvet.

Ja som videla ganache aj z bielej čokolády, pod bielu poťahovku by som to asi dala:)

novanka, Po, 04. 05. 2015 - 20:16

ja som už aj bielu skúšala, len sa mi lepšie robilo s tmavou. A mala som strach ísť s hmotou tak natenko, ako som videla, že to dievčatá robievajú.

tenkej poťahovky sa báť nemusíš ja robím tiež tenkú no dávam pod ňu krém z maslom, pokial nepotrbujem že naozaj ostré hrany napr. krabica tak len tam dávam ganache,skôr by som sa bála aby mi to tá tenká hrana neprerezala

Ahojte baby v akom pomere alebo dajte receptik na ganache z bielej cokolady ... idem ho robit prvy krat tak prosim vas skusenejsie o rady 

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama