robila som iba jeden krát a to doma pripravenou miror polevou,, mala som obtretú maslovym krémom s čoko,,, ale musí byť fakt krásne vyhladená,, lebo tam poznať každu nerovnosť ,, a hlavne vychladená aspoň 12 hodin v chladničke , treba rátať aj s tým že miror poleva nestuhne ,tak ako čokoladová ,, treba ju opatrne zdobiť,,je stale lepkavá,,a poleva na torte vydrží, pokym sa nezje
- Ak chcete komentovať, tak sa prihláste alebo zaregistrujte
Dobrý deň, chcela by som sa opýtať aký základ treba dať pod Mirror polevu.....stačí maslový krém alebo niečo iné......a ešte otázočka ako dlho vydrží táto poleva na torte....ak bude tortička na stole??? Ďakujem ......No tak som asi niekde urobila chybu, polevu som naniesla na tortičku a po bokoch mi to postekalo až tak že mi pod tým vidieť krém.....kde som urobila chybu???