reklama

Marcipan na boky krabice -prosim ktory drzi dobre tvar?


reklama

Ahojte

vsetkych vas zdravim a prosim Vas o radu

Chcela by som (po dlhej dobe Chichocem sa ) upiect tortu krabica -boky drevo aby precnieval cez okraj - ako je tato torta

http://shortandsweetstuff.wordpress.com/art-good-enough-to-eat/bottle-o…

Bojim sa aby mi ten kraj kt bude precnievat sa nezvlnil
Zda sa mi to byt tazke na presnost ...nechala by som to vopred vytuhnut a potom by som lepila este neviem ci staci nalepit to na krem ? bude to drzat?

Prosim Vas z akeho marcipanu by ste to robili , salkovy pripadne mlieko cukor ? Ake mate skusenosti ktory najlepsie vytuhne?
kupovane nechceme a MMF ma viac krat sklamalo....

Velmi pekne vam dakujem za každu radu.


reklama


reklama

ja som robila podobnú krabicu - dala som velvetku - odrezala som podľa rozmerov torty, urobila vzor dreva a dala na tácke na papier na pečenie do chladničky cca pol hodiny potom som priložila a prilepila - nezvlnil sa držal

adamira, St, 17. 09. 2014 - 02:10

dakujem , u nas to nikto nechce -velvetku a ostatne ...tiez som chcela dat koli pevnosti..ale skusim marcipan a uvidim snad to vyde
este mi snad niekto poradi ...
este raz dakujeeeeeeeeeeem

niekto takú hrubšiu hmotu bude z tých bokov jesť ? , na bežné torty dávam tenkú vrstvu no na takéto boky musí byť aspoň 0,5 cm.

Dá sa aj zo sušeného mlieka, keď sa urobí vopred, dobre vyschne.

adamira, St, 17. 09. 2014 - 16:59

dakujeem Vam napr ja to budem jest,marcipan mam straaasne rada a sladkeho by som jedla na kila Chichocem sa za co mi ua doma aj nadavaju a koli malej sa musim krotit....ved on sa da zjest aj neskor Chichocem sa odlozime si Chichocem sa
tak skusim uvidim ako to dopadne....

Dakujem vam za rady

ja tiež robievam marcipán zo sušeného mlieka, ale nie vždy sa mi podarí na 100% Hambím sa ale našim deťom strašne chutí... svokra chodieva do Rakúska, nosí mi občas odtiaľ hotový marcipán v takých črievkach ako napr syr bambino, dobre sa s tým robilo, ale až príliš som ho cítila za mandľami, dosť mi to vadilo
a niekto to robí z jojo cukríkov, to som ešte nikdy neskúsila

reklama
reklama
reklama
reklama

Časopis Torty od mamy

jarné číslo Torty od mamy 2024

reklama
reklama
reklama